Sayfa 828/1005 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop L

Viop L

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ;6422056]Kriz kahini ve 'Doktor Kıyamet' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması durumunda Türkiye'nin tam teşekküllü bir finansal kriz yaşayacağı uyarısında bulundu.

Bunlar Erdoğan düşmanı vatan haini ABD'liler... Ruslarla ilişkimizi kıskanıyorlar.
    Levent Kırca’nın Olacak o kadar programında;
    Tam teşekküllü kameraman Cevat Kelle vardı. O geldi aklıma. Eskiler de hatırlar belki.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizce spottan dolar alınır mı?

20.50 gibi bu sıralar..Yani 29 mayıstan itibaren dolar ne olur?

Çünkü %35 üzeri mevduat var..o doları nasıl etkiler..?
    Nerde bu oran, 35 ???

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizce spottan dolar alınır mı?

20.50 gibi bu sıralar..Yani 29 mayıstan itibaren dolar ne olur?

Çünkü %35 üzeri mevduat var..o doları nasıl etkiler..?
    Mevcut ekonomik politikaların devamı ... bir kaç aya ...https://twitter.com/e507/status/1656958759095222273

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şu malı bitirsin de hareket edelim biraz. Babalar ucuza alacağım diye pasiften malı topluyor..
    @emregunes, Anket sonuçlarına göre seçim öncesi, seçim yatırımı yapan HSBC büyük bir hüsrana uğramış ve malı pazartesinden beri büyük bir zararla eritmeye çalışmaktadır ama babalarında mal aldığını pek göremedim, mevduat faiz oranlarının %40 olduğu ülkenin borsası gider mi bilemedim, Bende anketlere güvenip riske girip de İSCTR alabilirdim, yıllardır her pazartesi FENER de yaşadığımı bu pazartesi de İSCTR de yaşayabilirdim, boşta paramın olmaması bunu engelledi! gerçi long pozisyonumdan ve diğer hisselerden zarar yazsam da İSCTR ile kıyaslanamaz, Şu anda borsada geri çekilme bandı var, haftalık kapanış 4800 üzeri olmazsa ve burayı geçmezse çift band çalışacak, geri çekilme yaşanacaktır, Bu ülkede ya Anket Şirketleri düzgün çalışmıyor ya da "Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu"

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bi kaç tur aç kapa hafif bi kar, finalde yine short kaldım, 5390 iyi fiyat.. yarın gapli açacak değil ya
    trend devam ise konsolidasyin yeterli degilmi Kemal bey .. alan aldi satan satti kartlar yeniden dagitildi sanki.. Buyuk resimde de goruntu bence trendin devami yonunde gibi tahminim.. wave 3 is coming.. Kapitali koru ama trendide kacirma modundayim sahsen .. Kismet artik

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    maydonoz deyip geçme ..1 lira alıp 7-8 satıyor
    Aynen nükleer mühendisi olacağıma kabzımal olurum daha iyi. Misssss...Miktir et nükleeri ağabey para yok, pul yok,reaktör bile yok...secbul kardeşim sen alınma sözüm sana değil.

7. Sp500 4200 ustu apayri bir dunya kanımca alltime high isteriz..

8.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Aynen nükleer mühendisi olacağıma kabzımal olurum daha iyi. Misssss...
    Secbul abi var kabzımal işlerinden anlar. kendisi mühendis olur çaycısı fazla maaş alır, secbul abi kıskanıyor yanında çalışan işcisini ama yabcak bişii yok. Az daha okuyaydın da kabzımal olaydın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 828/1005 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •