ilk çeyrek kar geldi 22/3 8 milyon net kar
23/3 99 milyon net kar
FK 15,80 e düştü bizden ucuzu yok gibi.
Halka arz gelirleri ikinci çeyreğe yansır..finansal olarak çok rahatlar..borçları azalır...finansal gelirleri olur...yeni yatırımlar için kaynak oluşur...tamamlanan yatirimlari verimli hale gelir...yani asıl yansımalar bundan sonraki ceyreklerde olur...cirosu çok yüksek...1.645 milyon ..net kar 99 milyon...net kar marjı şu anda yüzde 6 civarı...bu kar marjı sonraki ceyreklerde artacaktır...piyasa geleceği satın almak ister...bu günkü bilanço da güzeldir....tabi daha güzel de olacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
https://twitter.com/MatriksB/status/1659248806951567361 15,80 hocam yıllık kar a göre.. 1 çeyreği alırsan 158o da saçmalık olur. Son 4 çeyrek karına göre FK MIZ 15.80
Hatırladığım kadarıyla panel üreticilerinin normalde de net kar marjı düşüktü..ben bire bir diğer şirketleri incelememiştim ama gesan forumda yazarken arada söyleyenler oluyordu...smrtg Alfas gibi panel üreten şirketler ile karşılaştırmak gerekiyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri