Sayfa 869/1005 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    uyanan kim ?
    dun oylari 49.5 ise bugun itibari ile 55 olur
    onlara gore nakit avanslarin kapanmasina sebep olan K.K olur
    Literatürde stockholm sendromu olarak geçer.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    HDP'li Hasip Kaplan:

Sinan Oğan şişirilmiş bir balondur. İçi boştur, ona oy verenler arkasında yok.

Kılıçdaroğlu, bunu iyi değerlendirmeli. Kürt halkını kızdırmayın, küstürmeyin. Yanlış yapmayın.
    S.Ogan, Apo ve Demirtaş serbest kalacak, Pkklıları özgürleştireceğiz, 14 Mayıstan sonra cezaevlerinin kapılarını kırıp hiç bir Pkk lı ıçerde kalmayacak diyenlere yüz verirse çoğu desteklemez.

Yehditler başlamış. Böyle giderse, Chp hem Hdp den hem de Oğan destekçilerinin çoğundan oy alamaz.

Oğan tarafsız kalırsa ilerde oyunu yükseltir diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Zavallı HDP, kürt halkını temsil ettiğini düşünüyor. Güya birilerini tehdit ediyor.
    Iyi parti de güya Türk milliyetçisi. HDPnin ve PKK'nın açıklamalarına bir şey demiyor. Mesele koltuk olunca sus pus.

Halk herkese ders verdi hala akıllanmadılar. Tüm siyasilere.
    Okuyunca gözümde şöyle bir sahne canlandı. Halk oturmuş bir sofranın etrafına, ortada soğan ekmek başka hiçbir şey yok, hep bir ağızdan "ama derslerini iyi verdik haaaa" diyor.

Halk dersini vermiş gibi hisseder siyasiler de dersini almış gibi yapar. Eski tas eski hamam devam eder her şey kaldığı yerden.

4. Bir çok şeyi bir araya getiriyorsun yemek yapıyorsun, salata, güveç, çorba vs yapılıyor.

Menülerde bazen bir şey oluyor yanında mutlaka ona uyan bir şey oluyor.

Öte yandan bazı şeyler yan yana gelemiyor. Gelse de tutmuyor ya da marjinal kalıyor. Hamsinin turşusu da yapıldı diye haber vardı. Hamsiyi seven turşusunu da sever ama turşu seven hamsi turşusunu sevmeyebilir.

Geçen hazır düğün çorbası yapıyordum sonra şuna süt de katayım dedim sonra galiba Yahudilikte et ve süt beraber olmuyordu diye bir şey aklıma geldi, kendi kendime zehirlenmeyeyim diye koymadım. Şimdi baktım o tip bir şey varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    emtiadan oluşan sepet yapmak istenilse bist100 den hangi seçersiniz ?

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    BIST100 ters grafik. Bazen böyle bakmak da iyi oluyor. 200 günlüğü kır ve bana gel diyor 4000, sonrası çanak 3500 tertemiz olur.
    GRAFİK'in çevrilip te bakılması ne si güzel olsun ki adı üstünde ters
    bir çeşit algıyla mı yaklaşılıyor dersiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Sayfadaki izlenim ise ilk fırsatta sat havası.
    Şimdi pazartesi satsam tepki gelse hangi kafayla sattım pişmanlığı olacak gibi.
    Hepinizi okuyorum bir karamsarlık.
    Bu karamsarlık endeks 1000 lerde iken de vardı .
    Her şeyin konuşulduğu ama hiç bi sonuca varılamadığı gibi.
    sana dost tavsiyesi ikilemde kalıp endişelerin artıyorsa forum veya sosyal medyadan uzak dur.
    şu var ki borsa yatırımından çok fazla bilgi sahibi değil isen her ikisinide sıkı takip etmen gerekli en azından kendi adına eğitim gibi düşünmeli kararlarını kesinlikle birilerin söylediklerine bakarak yapmanı tavsiye etmem.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    kredi kartı kmh lerde eski sisteme dönüldü
    tahditler kalktı

Sayfa 869/1005 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları