S.Ogan, Apo ve Demirtaþ serbest kalacak, Pkklýlarý özgürleþtireceðiz, 14 Mayýstan sonra cezaevlerinin kapýlarýný kýrýp hiç bir Pkk lý ýçerde kalmayacak diyenlere yüz verirse çoðu desteklemez.
Yehditler baþlamýþ. Böyle giderse, Chp hem Hdp den hem de Oðan destekçilerinin çoðundan oy alamaz.
Oðan tarafsýz kalýrsa ilerde oyunu yükseltir diye düþünüyorum.
Okuyunca gözümde þöyle bir sahne canlandý. Halk oturmuþ bir sofranýn etrafýna, ortada soðan ekmek baþka hiçbir þey yok, hep bir aðýzdan "ama derslerini iyi verdik haaaa" diyor.
Halk dersini vermiþ gibi hisseder siyasiler de dersini almýþ gibi yapar. Eski tas eski hamam devam eder her þey kaldýðý yerden.
Bir çok þeyi bir araya getiriyorsun yemek yapýyorsun, salata, güveç, çorba vs yapýlýyor.
Menülerde bazen bir þey oluyor yanýnda mutlaka ona uyan bir þey oluyor.
Öte yandan bazý þeyler yan yana gelemiyor. Gelse de tutmuyor ya da marjinal kalýyor. Hamsinin turþusu da yapýldý diye haber vardý. Hamsiyi seven turþusunu da sever ama turþu seven hamsi turþusunu sevmeyebilir.
Geçen hazýr düðün çorbasý yapýyordum sonra þuna süt de katayým dedim sonra galiba Yahudilikte et ve süt beraber olmuyordu diye bir þey aklýma geldi, kendi kendime zehirlenmeyeyim diye koymadým. Þimdi baktým o tip bir þey varmýþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
emtiadan oluþan sepet yapmak istenilse bist100 den hangi seçersiniz ?
sana dost tavsiyesi ikilemde kalýp endiþelerin artýyorsa forum veya sosyal medyadan uzak dur.
þu var ki borsa yatýrýmýndan çok fazla bilgi sahibi deðil isen her ikisinide sýký takip etmen gerekli en azýndan kendi adýna eðitim gibi düþünmeli kararlarýný kesinlikle birilerin söylediklerine bakarak yapmaný tavsiye etmem.
kredi kartý kmh lerde eski sisteme dönüldü
tahditler kalktý
Yer Ýmleri