Originally Posted by memet şimşek bingöle zorla götürdü....seçilirse zorla ekonomiyi verecek...hangi kararları alayım....tavsiye... Sen hastasın, mazuratını bildirdin görevden sıyırdın deniyore...Tabii sen bilirsin...
Originally Posted by bahri https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...a-dAPX8Uw&s=19 Nakit avans kararı kaldırıldı Bütün ülke nakit avansın iyi olduğunu gördü. Şimdi çekmeyenlerde çekmeye başlar bankalarımız 1,36’dan kredileri hazırlasınlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Westwind Bütün ülke nakit avansın iyi olduğunu gördü. Şimdi çekmeyenlerde çekmeye başlar bankalarımız 1,36’dan kredileri hazırlasınlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi KMH çok iyi faturaları ödüyorum. Faizini kapatıyorum. Bir kuruş ana para ödemedim.
Originally Posted by kafkaf Şu an 19.81 görünüyor. Birilerine gece yarısı aldırıyorlar mı, shotluyor mı artık nedense hemen hemen her gece yarısı çoğunlukla böyle bir iniş, bazen çıkış oluyor..
19 mayıs 1919 & 19 mayıs 2023 Atatürk'ü Anma Genclık ve Spor Bayramı mız kutlu olsun....
Son düzenleme : azaz; 19-05-2023 saat: 12:08.
Originally Posted by memet şimşek bingöle zorla götürdü....seçilirse zorla ekonomiyi verecek...hangi kararları alayım....tavsiye... Sayın bakanım kur korumalıyı devam ettir kkm faizini 50 yap politika faizine dokunma
Originally Posted by ayhan53 Faize dokunma nas var Gerisine istediğin kararı al Bişey demez takıma messi'yi alıp topa sakın dokunma da ne yaparsan yap demek gibi bir şey..
Originally Posted by realities takıma messi'yi alıp topa sakın dokunma da ne yaparsan yap demek gibi bir şey.. Sahada messiden büyük haşa Allah var messiye bok yemek düşer Elonomist varken memet ne yapabilir.
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri