Originally Posted by memet þimþek bingöle zorla götürdü....seçilirse zorla ekonomiyi verecek...hangi kararlarý alayým....tavsiye... Sen hastasýn, mazuratýný bildirdin görevden sýyýrdýn deniyore...Tabii sen bilirsin...
Originally Posted by bahri https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...a-dAPX8Uw&s=19 Nakit avans kararý kaldýrýldý Bütün ülke nakit avansýn iyi olduðunu gördü. Þimdi çekmeyenlerde çekmeye baþlar bankalarýmýz 1,36’dan kredileri hazýrlasýnlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Westwind Bütün ülke nakit avansýn iyi olduðunu gördü. Þimdi çekmeyenlerde çekmeye baþlar bankalarýmýz 1,36’dan kredileri hazýrlasýnlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi KMH çok iyi faturalarý ödüyorum. Faizini kapatýyorum. Bir kuruþ ana para ödemedim.
Originally Posted by kafkaf Þu an 19.81 görünüyor. Birilerine gece yarýsý aldýrýyorlar mý, shotluyor mý artýk nedense hemen hemen her gece yarýsý çoðunlukla böyle bir iniþ, bazen çýkýþ oluyor..
19 mayýs 1919 & 19 mayýs 2023 Atatürk'ü Anma Genclýk ve Spor Bayramý mýz kutlu olsun....
Son düzenleme : azaz; 19-05-2023 saat: 12:08.
Originally Posted by memet þimþek bingöle zorla götürdü....seçilirse zorla ekonomiyi verecek...hangi kararlarý alayým....tavsiye... Sayýn bakaným kur korumalýyý devam ettir kkm faizini 50 yap politika faizine dokunma
Originally Posted by ayhan53 Faize dokunma nas var Gerisine istediðin kararý al Biþey demez takýma messi'yi alýp topa sakýn dokunma da ne yaparsan yap demek gibi bir þey..
Originally Posted by realities takýma messi'yi alýp topa sakýn dokunma da ne yaparsan yap demek gibi bir þey.. Sahada messiden büyük haþa Allah var messiye bok yemek düþer Elonomist varken memet ne yapabilir.
bir halt olacaðý yok.
Forum Rules
Yer Ýmleri