Sayfa 1174/2208 İlkİlk ... 1746741074112411641172117311741175117611841224127416742174 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 9,385 - 9,392 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    Kamunun döviz açık pozisyonunun 300 milyar $'ı geçtiğini tahmin ediyorum.

Yani artık kurdaki her 1 TL artışın kamuya (halka) yükü yaklaşık 300 milyar TL olacak.

TCMB’den beklentim Finansal İstikrar Raporunda bardağın sadece dolu tarafını değil, bu tabloyu da ortaya koymasıdır.

Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    7s
    Çok karamsar yorumlar gelmiş. O kadar da moralinizi bozmayın, kısmen bardağın dolu tarafı da var. Son dönemde reel sektörün açık pozisyonu azaldı, yani olası kur şokuna karşı şirketlerimizin direnci arttı.
    Ceyhan SEMİZ
    @ceyhan_semiz
    ·
    8s
    Hocam tahmin mi? Net bilgi yok mu
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    8s
    Veriler geriden geliyor, şu anda Mart itibarıyla mevcut. Benim tahminim Mayıs ayı için.
    Murat Kazan
    @muratkazan55
    ·
    7s
    Haddime değil sizin yorumcusunun üstüne yorum yapmak ama Rusya’ya ötelenmiş doğalgaz borçlarımızı da hesap edersek kümülatif olarak 500 milyar dolarlık bir açığımız var sanırım. Önemli konu biz bu parayı nereden bulacağız ? #dolar
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    7s
    Resmi olarak açıklanmayan verileri dahil etmedim. Doğalgaz ödemelerinde erteleme varsa ilave etmek gerekir. Ayrı KÖİ vb. kapsamındaki koşullu döviz yükümlülükleri de kısmen eklenebilir.
    Türkiye için 500 milyar dolar hiçbir şeydir.
    Cografya ve tarihe bakarak yaziyorum, 10 trilyon dolar da hiç bir şeydir. Türkiye parayla ölçülemez.
    500 milyar dolara bakip da sakin korkmayiniz.
    Para yoksa yeniden borclanilir, sonra yeniden.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 19-05-2023 saat: 18:24.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Aywaaaa... böyle bir şey gördüm be yaaaa... !
    Satır aralarında ne okuyorsun?
    Abi bu isimlerin Iran'la bağlantilari var mi, orayi arastirmak lazim. 10 gün önce bir haber eklemiştim, "Uygur Türkleri cok da baski altinda degil"" diyordu.

Ben de haberin altina yanlis hatirlamiyorsam soyle yazmistim:

Geçiniz...Küreselci...
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa.. link var mı?
    Faiz oranlarının düşürülmeye devamıyla ilgili reis kaynaklı.
    https://www.karar.com/ekonomi-haberl...0kulland%C4%B1.
    @erefefik

4. MHP Genel Merkez binasına Erdoğan’ın posteri asıldı.
    @erefefik

5. https://www.odatv4.com/siyaset/tanju...deosu-21605383

Tanju Özcan paylaştı... Çok konuşulacak tarikat videosu.
    @erefefik

6. Nureddin Nebati:

"Biz, faizleri indirirken hiç kimseye boyun eğmedik çünkü ezanlar susmaz, bayraklar inmez dedik.

Biz, ezanı duyduğumuzda 'Aziz Allah' dedik, onlar ezanı duyduğunda 'Bunlar nece konuşuyorlar' dediler."
    @erefefik

7. kara korsan
    @herongoruntusu
    ·
    9d
    Erdoğan Sinan Oğan'a "Devlet Bahçeli'den yeteri kadar yararlandım artık çok yaşlandı, gel seni onun yerine geçireyim, başka imkanlarım da var, önünü açarım" demiş olabilir mi?
    @DrSinanOgan

@umitozdag

@kilicdarogluk

@oz_vecdet
    Olamaz. Sinan Oğan Mhp'den iki kez kovuldu.
    @erefefik

8. Şükrü_Baba
    @karavanci34
    ·
    19d
    Sizlere "Banka kredi sıkılaştırmaları FED in daha fazla faiz arttırımlarının yerine geçebilir" demiştim. Powell saat 18 de yaptığı konuşmasında "faiz oranı arttırımına gerek kalmayabilir" dedi. #Gold ve #Silver rahatladı.
    @erefefik

Sayfa 1174/2208 İlkİlk ... 1746741074112411641172117311741175117611841224127416742174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •