Sayfa 881/1005 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ulen varya tuzun kuru.....Şöyle Türkiye güzel bir dolar bulsa da döviz artmasa kendi etin yerdin artık.....herkes parayı katlamış sen dolarda olduğun için enflasyon kadar bile artmamış......Neyse bekle bakalım çorbayı içersin bir gün.....bakalım o zaman yakın mı acaba......ben tahmin ediyorum dolar ve altında ki hareketi....yatırım tavsiyesi olmasın diye şimdilik yazmayayım ayhan.....
    2016 dan buya neredeyse %80 qğırlıkta dolar ile işlem yaparım aldım sattım dolar olarak bile karımı duysan götün tavana vurur tokatçı
    Birtek kkm nin çıktğı hafta %40 kadar dövizdeydim. Orada bile maliyetim 15 lerde idi 12 lerden aldıklarımla zararı minimize ettim
    Beni düzenli okuyan biri yaptığım işlemleri görür senin gibi ayak çekmem düşmeden sattım çıkmadan aldım muhabbeti yapmam hissede bile karlıda olsa zarardada olsa aldığım fiyatıda sattığım fiyatıda yazarım
    Allaha şükür mevcudum enflasyonun çok üstünde kazançlı bilgin olsun
    Sen ekibin kadar tokatlıyamıyorsun. Ekibine ayak uyduramuyorsun
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Nurettin Nebati:

"14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak."

Nureddin Nebati:

"Biz, faizleri indirirken hiç kimseye boyun eğmedik çünkü ezanlar susmaz, bayraklar inmez dedik.

Biz, ezanı duyduğumuzda 'Aziz Allah' dedik, onlar ezanı duyduğunda 'Bunlar nece konuşuyorlar' dediler."

Ekonomi yönetiminden piyasaları rahatlatan açıklamalar arka arkaya geliyor..
    Bu pazartesi dolara satış getirirken borsada sert alış gelir
    Son düzenleme : ayhan53; 19-05-2023 saat: 21:46.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu paQrtesi dolara satış getirirken bırsqda sert alış gelir
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Neslimiz devam edecekse
    Ya hastanede bitkisel hayatta kalanlar
    Ya da şoklanmış balıklar sayesinde olacak.
    Bu manipülasyona insan dayanmaz..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2016 dan buya neredeyse %80 qğırlıkta dolar ile işlem yaparım aldım sattım dolar olarak bile karımı duysan götün tavana vurur tokatçı
    Birtek kkm nin çıktğı hafta %40 kadar dövizdeydim. Orada bile maliyetim 15 lerde idi 12 lerden aldıklarımla zararı minimize ettim
    Beni düzenli okuyan biri yaptığım işlemleri görür senin gibi ayak çekmem düşmeden sattım çıkmadan aldım muhabbeti yapmam hissede bile karlıda olsa zarardada olsa aldığım fiyatıda sattığım fiyatıda yazarım
    Allaha şükür mevcudum enflasyonun çok üstünde kazançlı bilgin olsun
    Sen ekibin kadar tokatlıyamıyorsun. Ekibine ayak uyduramuyorsun
    Kimin götü tavana vurduğu belli yazdıklarınla ne kadar korkak olduğunu gördüm.....sen varya ölünceye kadar zor kazanırsın çünkü korkaksın....sadece günü birlik yaşar gidersin....ben sadece viop yapmam iki iş aynı anda çeviririm...kalkıp her aldığımız hisse pozu yazmıyorum....zamanım yok ....

6. Sanırım Sinan Oğan'a kimler verdi tespit edilmiş, Muhtemelen faal ya da emekli polis ve asker. Ege'nin Zeybekleri, Akdeniz Yörükleri vs bir şeyler de söyledi.

Her iki taraf da milliyetçiliğe ağırlık verecek 2. turda.

Millet ittifakı ayrıca kadınlar üzerinden yürüyebilir.

RTE seçilir ise yabancılar yüksek faize gelebilir, vatandaş gırtlak dolar ve altında eksildikçe bozdururlar. Global para var, onlar kim soyulabilecek ise onun üzerine yürüyor. Seçimlerin sonucuna göre stratejik pozisyon almak lazım. Önümüzdeki hafta ne olur ise ertesi hafta tersi olabilir.

Gerçekten dedikleri gibi terlik konsa seçilebilecekken iş garanti olsun dendi ve ilk tur kaybedildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bir ara müşteri odaklı yönetim vardı, sonra 360 derece diye bir şey geldi tedarikçiler, çalışanlar vs de katıldı, en son sürdürülebilirlik ve iklim değişimi geldi o daha tam oturmadan şimdi tam gaz Artificial İntelligence geldi.

Komplo teorilerime göre İblis kendi işini Artificial Intelligence'e devir edip kendi din işlerini destekleyebilir. Eskiden Kuran vs fakirlik sembolü idi, ileride ayet hadis bilmeden bir işe girmek mümkün olmayabilir.

Oy kullandığım anadolu lisesinde günün ayet ve hadisi panosu vardı ama boştu, özlü sözler listesi panosu da vardı içinde filozofların yanında ayet ve hadisler de vardı. Bunun yanında Atatürk panosu vardı. Hatta ilk girişde Hak Hukuk Adalet panosu vardı, ilk başta burası muhalif bir okul diye düşünmüştüm.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kimin götü tavana vurduğu belli yazdıklarınla ne kadar korkak olduğunu gördüm.....sen varya ölünceye kadar zor kazanırsın çünkü korkaksın....sadece günü birlik yaşar gidersin....ben sadece viop yapmam iki iş aynı anda çeviririm...kalkıp her aldığımız hisse pozu yazmıyorum....zamanım yok ....
    Koçum benim tokatçılığa devam
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 881/1005 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •