Sizi gidi ters pompacılar siziiiii...
Sizi gidi ters pompacılar siziiiii...
Teselliye ihtiyacım var...
Orhan Baba'dan bir teselli veri açtım..dinliyorum...
0 oy potansiyeli olan adamlar, masaya oturdular, Meral'i bloke ettiler, 36 MV aldılar elimizden bizim kontenjanlardan bizim öz çocukları küstürme pahasına, şimdiden de AKP' ye göz kırpıyorlar.
Harakiri yapacam...o kadar dertliyim..
Daha milletvekilleri yemin etmedi, chp’den istifa etmediler, seçim süreci devam ediyor, cumhurbaşkanlığı için 2. tur seçimler var....
Davutoğlu’nun ve Babacan’ın bu acelesi ne?
Bakalım yarın Akşener ne diyecek?...
Davutoğlu ve Babacan anayasa değişikliği karşılığında cumhur ittifakından cumhurbaşkanı yardımcılığı isterler mi?.
Çok uyanık bunlar....
Yemeyin böyle şeyleri adamlar ikilik kaos çıkarmadık için her şeyi yapıyor sandığa gitmeyelim diye her şeyi yapıyor. Eğer böyle bir şeyi yaparsa karaktersiz en adi şey derim. Ama daha hiç bir şey yok. O dediği şey şuydu babala TV de. Şayet RTE tek adam zihniyetinden vazgeçer MB bağımsızlığı yargı bağımsızlığı düşünce özgürlüğü gibi konularda düzenlemeler yapacağın derse destek veririz dedi. Buna CHP de destek verir. 4 saatlik programdan bir cümle alıp ikilik çıkarıyorlar aynen Kılıçtaroğlunun tek cümlesiyle yap bozla mitingte yaptıkları gibi.
Madem muhabbete girmeye çalışıyorsunuz, deyin hele;
Anayasanın şu maddeleri değiştirilmeli mi, aynen böyle muhafaza mı edilmeli...karnınızdan konuştukça Trol muamelesi görürsünüz.
I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı İstiklal Marşıdır.
Başkenti Ankaradır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66- Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk annenin çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.) Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz. Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.
Dört saatin varsa o dediği şeyi kaynağından izle abi. Ben bütün siyasilerin babala TV deki programını izledim. O dediği destek şu. Şayet RTE güçler ayrılığı, yargı bağımsızlığı, MB bağımsızlığı, düşünce özgürlüğü ve tek adam düzeninden vazgeçerse buna destek veririz dedi. Bunu içeren çok uzun bir konuşma. Ak troller her zaman olduğu gibi tek cümle ile ikilik çıkarıyor nifak sokuyor. Amaç kimse sandığa gitmesin. Ben bu yazdıklarım konusunda yemin ederim benim yazdığım gibi dedi.
Yer İmleri