Sizi gidi ters pompacýlar siziiiii...
Sizi gidi ters pompacýlar siziiiii...
Teselliye ihtiyacým var...
Orhan Baba'dan bir teselli veri açtým..dinliyorum...
0 oy potansiyeli olan adamlar, masaya oturdular, Meral'i bloke ettiler, 36 MV aldýlar elimizden bizim kontenjanlardan bizim öz çocuklarý küstürme pahasýna, þimdiden de AKP' ye göz kýrpýyorlar.
Harakiri yapacam...o kadar dertliyim..
Daha milletvekilleri yemin etmedi, chp’den istifa etmediler, seçim süreci devam ediyor, cumhurbaþkanlýðý için 2. tur seçimler var....
Davutoðlu’nun ve Babacan’ýn bu acelesi ne?
Bakalým yarýn Akþener ne diyecek?...
Davutoðlu ve Babacan anayasa deðiþikliði karþýlýðýnda cumhur ittifakýndan cumhurbaþkaný yardýmcýlýðý isterler mi?.
Çok uyanýk bunlar....
Yemeyin böyle þeyleri adamlar ikilik kaos çýkarmadýk için her þeyi yapýyor sandýða gitmeyelim diye her þeyi yapýyor. Eðer böyle bir þeyi yaparsa karaktersiz en adi þey derim. Ama daha hiç bir þey yok. O dediði þey þuydu babala TV de. Þayet RTE tek adam zihniyetinden vazgeçer MB baðýmsýzlýðý yargý baðýmsýzlýðý düþünce özgürlüðü gibi konularda düzenlemeler yapacaðýn derse destek veririz dedi. Buna CHP de destek verir. 4 saatlik programdan bir cümle alýp ikilik çýkarýyorlar aynen Kýlýçtaroðlunun tek cümlesiyle yap bozla mitingte yaptýklarý gibi.
Madem muhabbete girmeye çalýþýyorsunuz, deyin hele;
Anayasanýn þu maddeleri deðiþtirilmeli mi, aynen böyle muhafaza mý edilmeli...karnýnýzdan konuþtukça Trol muamelesi görürsünüz.
I. Devletin þekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanýþma ve adalet anlayýþý içinde, insan haklarýna saygýlý, Atatürk milliyetçiliðine baðlý, baþlangýçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüðü, resmî dili, bayraðý, millî marþý ve baþkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayraðý, þekli kanununda belirtilen, beyaz ay yýldýzlý al bayraktýr.
Millî marþý Ýstiklal Marþýdýr.
Baþkenti Ankaradýr.
IV. Deðiþtirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanýn 1 inci maddesindeki Devletin þeklinin Cumhuriyet olduðu hakkýndaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri deðiþtirilemez ve deðiþtirilmesi teklif edilemez.
Madde 66- Türk Devletine vatandaþlýk baðý ile baðlý olan herkes Türktür. Türk babanýn veya Türk annenin çocuðu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.) Vatandaþlýk, kanunun gösterdiði þartlarla kazanýlýr ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana baðlýlýkla baðdaþmayan bir eylemde bulunmadýkça vatandaþlýktan çýkarýlamaz. Vatandaþlýktan çýkarma ile ilgili karar ve iþlemlere karþý yargý yolu kapatýlamaz.
Dört saatin varsa o dediði þeyi kaynaðýndan izle abi. Ben bütün siyasilerin babala TV deki programýný izledim. O dediði destek þu. Þayet RTE güçler ayrýlýðý, yargý baðýmsýzlýðý, MB baðýmsýzlýðý, düþünce özgürlüðü ve tek adam düzeninden vazgeçerse buna destek veririz dedi. Bunu içeren çok uzun bir konuþma. Ak troller her zaman olduðu gibi tek cümle ile ikilik çýkarýyor nifak sokuyor. Amaç kimse sandýða gitmesin. Ben bu yazdýklarým konusunda yemin ederim benim yazdýðým gibi dedi.
Yer Ýmleri