Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

https://www.sondakika.com/haber/habe...-cok-15929827/

Ali Babacan'dan Cumhur İttifakı'na çok konuşulacak teklif: Anayasa değişikliği konusunda beraber çalışmaya hazırız

Al işte.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Ali Babacan'dan Cumhur İttifakı'na çok konuşulacak teklif: Anayasa değişikliği konusunda beraber çalışmaya hazırız

Al işte.
    Oy verenler düşünsün

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    7 gün 24 saat 365 gün ve artık 4 saatte de Cumhur İttifakını eleştiriyoruz, topik şahit...

Sonuçsa değişmiyor niye, çünkü kendimizi eleştirmiyoruz.

Yalvardı millet nerdeyse, İmamoğlu, Mansur aday olsun diye...Olsalardı şu an olay bitmişti, MV dağılımı da değişirdi..Konu kapanırdı..

Bizi...milleti AKP yle başbaşa bıraktılar...daha başımıza neler gelecek göreceğiz...

Tam Güldür Güldür'deki gibi...adamlar iktidar olmak istemiyor bir kere..zorla yapamazsın ki....oyunu kuralına göre oynayacaksın...şimdi çıkmışlar FETÖ ye çakıyorlar, PKK ya çakıyorlar, Atatürk falan diyorlar..iş işten geçmek üzereyken..

Neyse...çıktım..
    Kesinlikle katılıyorum. Hâlâ utanmadan sandığa gelin diyorlar.
    Bu sefer reisin alnına basacağım oyumu.

Allah tüm dostlarıma senin gibi bir rakip nasip etsin inşallah.

Börek değil, Kemal börek.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Al işte.
    Gerçekten şaşırdınız mı?

KK nin tüm bu seçim planlamasını, kurduğu ittifakı vs planın bir parçası olduğunu bilmiyor muydunuz?

85 milyon içinde aday olduğunda kaybedecek tek kişi vardı o da KK idi.

Milletin kurtarıcı gözü ile baktığı adam aslında kripto akp li.

Hdp bile yarın akp ile ortak nokta da birleşecek görürsünüz.

Seçim öncesi çok güzel sinema izledik helal olsun kk ye.

Kim aday olsa susun lütfen seçime dek diyen KK ci tayfa da gerçek muhalifleri çok güzel susturdu.kk adaylığını açıkladığı gün insanların protesto etmesi lazımdı.fakat en ufak ses çıkaran muhalifi vatan haini gibi gösterdiklerinden insanlarda sineye çekti.

Siyasette artık bu ülke de gücün yanında olmayan silinir gider.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu ülkenin %25 i CHP li, %25 milliyetçi, %20 Kürt %5 farklı düşünce %25 İslamcı kesim var. İktidar olmak isteyen bunu iyi analiz etmeli.
    Sayın Ayasofya.forumu twitter gibi kullanmayı bıraksanız mı acaba? Tek mesaj altında hepsini yazmadıkça diğer üyelere saygısızlık oluyor.bakın sizin mesajlar sadece çıktığından kimin ne yazdığını göremiyoruz.

6. Sandığa gidip KK adına oy kullanmak bile yanlış. Ben de tongaya geldim. Kandırıldım.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sandığa gidip KK adına oy kullanmak bile yanlış. Ben de tongaya geldim. Kandırıldım.
    Sn Patrick Bateman...

Aynı gemideyiz...AKP kazanırsa, bunda herkesin payı olacak...En başta haklı bile olsalar da ZP olacak, %5.17 oy böldü.

Bir şekilde bu ittifaka girmeliydi. CHP'de ne olup bittiğini biz bilmiyor muyuz? Fark etmez...Seçimde matematik esastır..

Şu an en büyük tehlike, geçen de söyledim, AKP kazanırsa ve tekrar açılım sürecine girişirse o zaman yaşanacak..Muhalefet edecek MHP den başka kimse yok, biraz İYİP, belki CHP den numunelik birkaç kişi..

Tam anayasa değiştirecek meclis yarattılar. Ve bunda herkesin suçu var.

Ve hiç komik değil yani durum..

8. KK'nın arkasındaki güçler ZP ile ittifak kurmasını engelledi.

KK globalistlerle işbirliği içinde. Seçimi kazanmak için bu yola girdi. Daha önce A*P de ilk defa 2002'de olmak üzere aynı şekilde kazandı seçimleri.

ZP mültecileri ne pahasına olursa olsun göndereceğiz dediğinde C*P içindeki AB fonları ile beslenen oluşumlar (Taraf gastesinin farklı rengi olan tipler) kudurdular.

Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •