Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6423 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir taraftan da şöyle düşünüyorum ve şirkete haksızlık yapmak istemiyorum.Eğer borsada oyuncu değilsek uzun vade yatırımcı olarak yola çıktı isek hakkını da teslim etmek lazım.Çokta geriye gitmeye gerek 2019 yılında 3 liraymış gelmiş nerelere 30 kata yakın gitmiş.88 den 49 a düşüş canımızı epeyce yaktı bu doğru ancak bütün kusurları şirkette görmek hakkaniyetli olmaz.Teknik analiz bilseydim kendimi biraz geliştirmiş olsaydım belki buna da gerek yok kimse tepe nere dip nere bilemez ancak bazen büyük yükselişlerde satıp bekleyebilmek ve lot artırabilmek lazım.Bunu yapabilen biri değilim bu nedenle son geri çekiliş beni baya hırpaladı.Hızlı toparlayıp yoluna devam edeceğini öngörüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by dinkana Yazıyı Oku
    Bir taraftan da şöyle düşünüyorum ve şirkete haksızlık yapmak istemiyorum.Eğer borsada oyuncu değilsek uzun vade yatırımcı olarak yola çıktı isek hakkını da teslim etmek lazım.Çokta geriye gitmeye gerek 2019 yılında 3 liraymış gelmiş nerelere 30 kata yakın gitmiş.88 den 49 a düşüş canımızı epeyce yaktı bu doğru ancak bütün kusurları şirkette görmek hakkaniyetli olmaz.Teknik analiz bilseydim kendimi biraz geliştirmiş olsaydım belki buna da gerek yok kimse tepe nere dip nere bilemez ancak bazen büyük yükselişlerde satıp bekleyebilmek ve lot artırabilmek lazım.Bunu yapabilen biri değilim bu nedenle son geri çekiliş beni baya hırpaladı.Hızlı toparlayıp yoluna devam edeceğini öngörüyorum.
    Ne olduysa Patronun geri alım açıklamasından sonra oldu. Doğal olarak patron da pahalı ya mal almak istemedi. Bastı fiyatı aşağı sonra aşağıdan topladı. Artık yeterince mal topladığını düşünüyorum. Bundan sonra yukarı sürmesi lazım... Sürmezse zarar eder. Ben patronun hiç zara ettiğini görmedim :)

3.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Ne olduysa Patronun geri alım açıklamasından sonra oldu. Doğal olarak patron da pahalı ya mal almak istemedi. Bastı fiyatı aşağı sonra aşağıdan topladı. Artık yeterince mal topladığını düşünüyorum. Bundan sonra yukarı sürmesi lazım... Sürmezse zarar eder. Ben patronun hiç zara ettiğini görmedim :)
    O kadar sığ bir hisse ki toplamda 5.5 milyon lotu var.Bu 5.5 milyon lotun da 3.5 milyonunun garanti yatırımın elinde diye biliyorum.Geriye kalan lotlar bazı banka aracı kurum ve bizim gibi küçük yatırımcıların elinde.En son takaslara baktığımda aracı kurumların elinde öyle çok mal yoktu.Bir küçük yatırımcı olarak benim bile bazı aracı kurumlardan daha fazla hissem var.Şimdi bu durumda patron kim.Garanti yatırım mı Verusa Holding mi.Kim 80 liradan malı kime sattı da şimdi 50 liradan topluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by dinkana Yazıyı Oku
    O kadar sığ bir hisse ki toplamda 5.5 milyon lotu var.Bu 5.5 milyon lotun da 3.5 milyonunun garanti yatırımın elinde diye biliyorum.Geriye kalan lotlar bazı banka aracı kurum ve bizim gibi küçük yatırımcıların elinde.En son takaslara baktığımda aracı kurumların elinde öyle çok mal yoktu.Bir küçük yatırımcı olarak benim bile bazı aracı kurumlardan daha fazla hissem var.Şimdi bu durumda patron kim.Garanti yatırım mı Verusa Holding mi.Kim 80 liradan malı kime sattı da şimdi 50 liradan topluyor.
    Garanti yatirimdaki blok kilitli gibi duran 3.5m lot, hissenin tahtacisi/speki kimse onun. Hadi kilit olmayan kismi yuzde 5-10'u ky diyelim. Ozetle 5.5m lottan geriye aslinda 2m lot kaliyor, kaldi ki orda da isbank ve vakif islemleri kuvvetle muhtemel tahtaciyla ilintili.

tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.

5. Garanti yatırımın elindeki mal hiç el değiştirmiyor hiç değişmiyor.3.5 milyon hisse sizin de dediğiniz gibi blok halinde kilitli vaziyette duruyor görünüyor.O zaman dolaşımdaki lotlar toplam 2 milyon oluyor.Bu hisseyi 2 milyon lotla indirip kaldırıyorlar diyebilir miyiz.Durum böyle ise hisse çok daha sığ bir durumda.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •