Originally Posted by
bb79
cevap için teşekkürler peki şöyle bir durum olsa. örn. garan spot 10.40 varant 30-31 kuruş çalışıyor ben 31 kuruştan aldım 50 bin lot diyelim py verdi. sonra 35 kuruşa satış yazsam başkası yada py almak istemez ise o benim elimde biri alana kadar kalmaya devam eder değilmi? ancak spot çıkarsa otomatikmen py yukarıdan almak ve satmak için ihraç edecek o zaman spot fiyatın her türlü hareketi py ne kadar kotrolcüde olsa spota müdahale edemediği için bir şekilde almak ve satmak zorunda kalıyor.
0.31 den aldıktan sonra spot yukarı çıkarsa10.60-10.80 fiyata göre alıcı olabilir 0.35 e ama şunu da yapar genelde taktiği 10.40 dan 10.70-80 oldu fiyatı kıpırdatmaz. ky sinirlenir la o kadar spot çıktı bu çıkmıyo olurda düşer diye 0.32 ye yazar bakar py hemen alır ve fiyatı 0.35-36 ya çeker. Zamanlamada çok hassastır. genelde herkesin çıkmayacak diye düşünüp 1-2 kademe sattırdıktan sonra bakmışsın 0.40-0.50 olmuş orada makası istediği kadar açar spota bakmaksızın yani ipler onun elinde sabırlı olursan iyi ekmek yedirir. tabi yönü iyi kestirmen şartıyla.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Yer İmleri