haberim oldu ...ondan önce bazı ipuçları vardı.....yazdığımızda bazıları malesef laf atıyor.....burada para kazanmak için uğraşan cididi ciddi uğraşan 10 kişiyi geçmez.....kalanlarda duygusal davranıp partilerine göre karar verdikleri için hiç bir zaman borsa ve viop da kazanamazlar .....
Sürekli Ukrayna ya silah verip Rus yanın üzerine gönderip Ukrayna yı paramparça yaptırıyorlar.Eğer yürekleri yetiyor ise abd ve ab ülkeleri direkt rusya ya savaş açsın demek ki ülke lideri ne kadar önemli görüyoruz.
kemal kılıçtaroğlu da diyor ki ben iktidara gelince rusya ambargo koyacam diyor senin etin ne budun ne ki yapasın rusya bize turist göndermez gıda maddesi doğalgaz gübre vermez ticaret yapmaz ise seni abd değil kralı kurtaramaz demek ki Başkan seçilmesi ne kadar önemli.....Herkes aklını başına alsın....Bu yüzyılda ülkenin başındaki lider çok ama çok önemli....
Çok aydınlandım hemmen bir koşu reis e oy atayım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeri gelmişken söyleyeyim. Lider takıntısı, kendini gerçekleştirememiş bireylerden oluşan toplumlarda görülen tipik ortadoğu hastalıklarından biridir.
Yavuz Ağıralioğlu:
Kazanacağız dediniz tutmadı, 58 ile alırız Tayyip Bey 42 ile mağlup olur dediniz tutmadı, oy çoğunluğunu alırız dediniz tutmadı, birinci parti oluruz dediniz tutmadı, Başbakan oluruz dediniz tutmadı, 300'ü geçeriz dediniz tutmadı, birinci tür hani ikiye kalmaz ama de ki kaldı ikinci turda bombalar patlar dediniz tutmadı, powerbanklerinizi hazır tutun elektrikleri kesecekler dediğiniz tutmadı, sahaya inecekler bizi koşturmayacaklar dediniz tutmadı, bunlar şımarıklıklarıyla memleketi vermemek için her şeyi yapacaklar dediniz tutmadı, oy çalacaklar dediniz tutmadı, yahu seçimlerin nihayete ermesine 2 saat kala kazandık dediniz tutmadı.
28 Mayıs için bize güvenir misiniz diyorsunuz oldu yani... Hiçbir dediğiniz tutmadı şimdi bu dediklerinize itimat edeceğiz sizi tutacağız derdimiz ne hani insan der ki biraz mahçup olur der ki Aziz milletimiz Türk milleti bize ümit bağlayan muhalif seçmenlerimiz değişim umudumuzu berbat ettik. Ya biraz mahçup olur musunuz lütfen.
Burada şort diyenler de long diyenler de tutturamıyor. Bazen ben de tutturamıyorum. Zaten ben %100 hata payıyla yazıyorum. Bu nedenle mahçup olmuyorum.
Yenilen siyasetçi ve borsacı mahçup olmaz.
Viop yapma lafını, Siyaset ve Viop yapma batarsın diye düzelteyim.
Ben hem siyasette hem de viop da rahatım 5110 long 531 ve 5270 flat. Bakacağız fırsatlara. Bu yeni arzlarda su koyuverdi. Ucuz olmaları lazım.
İktidarı Değiştirmeyeceğiz madem muhalefeti değiştirelim.
Viopta kazanamayacağız madem hisse de kazanalım. AYASOFYA 2005 (neden bunu kullandın kardeş merak ettim) güzel hisseler paylaşmışsın tebrikler. Biraz izleyelim.
Yer İmleri