Sayfa 832/1024 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bize taş atıyorsun ama kendini orta, uzun vadede kandırmaya devam ediyorsun. soruyorum dolar 1,75 den 3,07 ye giderken de OHAL mi vardı? komik oluyorsun. Burada Discover diye bir arkadaş vardı hep şöyle derdi: "Kısa vade atıp tutmaktır" çok haklı.
    Tabi yav tabi...senin citirlik 5000 usd bakiyorumda yariya inip 2500 usd olmus ..yav biseyi yaziyorsunda surekli kendinle celisiyorsun power zararda misin degilmisin sen onu soyle orta uzun vadede dolar yukselir bunu cocuklarda bilir .hadi sana kolay gele usd ciklerinle zamani gelsin aliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Tabi yav tabi...senin citirlik 5000 usd bakiyorumda yariya inip 2500 usd olmus ..yav biseyi yaziyorsunda surekli kendinle celisiyorsun power zararda misin degilmisin sen onu soyle orta uzun vadede dolar yukselir bunu cocuklarda bilir .hadi sana kolay gele usd ciklerinle zamani gelsin aliriz.
    iyice polemiğe vurdun haa ,discover'ın lafını hatırla,o sana yol gösterecek. benim anaparadan zararım yok hatta bugünde 3,56 dan aldım. doğrudur TL ciye göre vadeden zarar etmişimdir, benim bir şey sakladığım yok. ama orta uzun vadede paramın değerini koruyacağım. ama gelipte senin gibi burada ona buna asla taş atmadım,atmam. ama taş gelirse o taşı sahibinin başında yararım. neyse blok koyayımda senin taşlarınla bir daha uğraşmayım. %99 TL ci dövizdeki patlamaya her zaman vadede yakalanır ve arkasından bakar,bu böyle biline.

3. ABD'de Enflasyon beklentinin altında geldi... USD direkt 3 kuruş şu an düştü... 3,53 ü gördük... FED in eli oldukça zorlaştı..Haftaya 3,50 TL ler görülebilir... Bu ay mevduat faizlerinde de buna istinaden düşüş yapabilirler...
    YTD

4. TV deki Twitter daki bazi malum ters indikatorler ne diyor?

Guvercin mi Sahin mi?

Deflasyon mu geliyor?

Bono krizi oldu mu?

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    ABD'de Enflasyon beklentinin altında geldi... USD direkt 3 kuruş şu an düştü... 3,53 ü gördük... FED in eli oldukça zorlaştı..Haftaya 3,50 TL ler görülebilir... Bu ay mevduat faizlerinde de buna istinaden düşüş yapabilirler...
    YTD

5. Dolares 3.53 hayırdır ya bu ne oynaklık daha 2 gün önce 3.65 ti

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

6. Sn.Empyrıum bu dolardaki düşüş devam edecek gibi.. Çünkü bu enflasyon datası gelmeden önce; Aralık ayı için faiz artırım bildiren fed başkanları oranı %46 idi... Muhtemelen bu oran bu data ile %25 lere filan gelmiştir.. Kısaca Yellen'in güvercin konuşması ile gevşeyen USD düşük gelen enflasyon datası ile FED'in elini kolunu bağlayıp belini kürek ile kırmıştır. FED kuvvetle muhtemelen bu sene faiz artıramayacaktır. Dediğim gibi bu data sonrası Aralık için faiz artırım ihtimali %25 olmuştur. Bu da borsaya NITRO etkisi yaratacaktır. Bu gaz ile 110,000 ler görülebilinir... TCMB sının eli ise oldukça güçlendi.. En az 100 baz faiz indiriminin eli kulağındadır... MB eline geçen bu fırsatı kullanacaktır... Ama bence bu fırsatı kullanmak için acele etmese iyi olur.

Çünkü bu USD'da ki düşüş iç ekonomik datalar ile değil; dış kaynaklı olmuştur...

Şahsi fikrim 3,49 TL lere doğru önümüzdeki hafta bir gevşeme olacaktır...

Tersi durumunda iyi bir enflasyon datası 2 yada 3 ay sonra gelirse durum tersine kolayca evrilecektir...

Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir....

7. En komiği de x zamanda dolar alanların, y zamanda dolar/TL düşünce zarar ettiğini söyleyenler.

Hayır ben baktım x zamanda kaç dolar aldıysam hala aynı miktarda yerlerinde duruyorlar. Nasıl zarar etmişim ki?

8.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Empyrıum bu dolardaki düşüş devam edecek gibi.. Çünkü bu enflasyon datası gelmeden önce; Aralık ayı için faiz artırım bildiren fed başkanları oranı %46 idi... Muhtemelen bu oran bu data ile %25 lere filan gelmiştir.. Kısaca Yellen'in güvercin konuşması ile gevşeyen USD düşük gelen enflasyon datası ile FED'in elini kolunu bağlayıp belini kürek ile kırmıştır. FED kuvvetle muhtemelen bu sene faiz artıramayacaktır. Dediğim gibi bu data sonrası Aralık için faiz artırım ihtimali %25 olmuştur. Bu da borsaya NITRO etkisi yaratacaktır. Bu gaz ile 110,000 ler görülebilinir... TCMB sının eli ise oldukça güçlendi.. En az 100 baz faiz indiriminin eli kulağındadır... MB eline geçen bu fırsatı kullanacaktır... Ama bence bu fırsatı kullanmak için acele etmese iyi olur.

Çünkü bu USD'da ki düşüş iç ekonomik datalar ile değil; dış kaynaklı olmuştur...

Şahsi fikrim 3,49 TL lere doğru önümüzdeki hafta bir gevşeme olacaktır...

Tersi durumunda iyi bir enflasyon datası 2 yada 3 ay sonra gelirse durum tersine kolayca evrilecektir...

Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir....
    3.3x ler görülürse benjaminle flörte başlanabilir diye düşünüyorum. Ama pek oralara geleceğini düşünmüyorum.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Sayfa 832/1024 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •