Sayfa 902/1005 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Viop L

1. Ata İttifakı'ndan Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan:

"Oğan, Erdoğan'la görüştükten sonra değişime uğradı. Millet İttifakı mecliste zayıf olduğu için Cumhur'a meyli var.

Bugüne kadar Cumhur İttifakı'nı eleştirdik. Cumhur'u destekleyeceksek partiyi niye kurduk?"
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu forumda KÖTÜ NİYETLİLER var...Arada gelir giderler..ALGI İÇİN DEFALARCA AYNI MESAJLARI yazarlar...

Kimisi her kademeden short-long yapar...333 .kere long yapar..

Diğeri sağlam çarpılır sonra gelir hiç yaşanmamış gibi aynı kararlılıkta ,KESİN KONUŞARAK ALGI YAPAR..

Diğeri ,borsa asla düşmez der..5.700 deyken defolup gider..

Cidden GÜLBEN ABLA neden bıst 5700 lerdeyken. temettü-borsa hakkında şirin mesajlar atıyordu?
    Bu piyasada kimseye güvenmemek lazım..

3. Sinan O. Muharrem İ. Özdağ. hafiften Meral.Hepsi ihtidara çalıştı bu dönemde.Meral eskilerden 90 larda Çiller in içişleri bakanı idi.MGK larda falan filan asker falan.Derindir.Sinan , Muharrem , Özdağ. 3 ünü de ileride AKP saflarında görürseniz şaşırmayın.Ben bunu bilir bunu söylerim. Mansur falan diyenler boşa bağırıp çağırıyor.Kürtlerden oy çıkmaz ittifak kurulamazdı.Bir Ekrem in şansı vardı.İktidar bunu çok iyi bildiğinden hemen önünü kesiverdi zaten.

4. neyse hava güzel 10,000 adım yürüme ödevim var...

akşam gelirim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ata İttifakı'ndan Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan:

"Oğan, Erdoğan'la görüştükten sonra değişime uğradı. Millet İttifakı mecliste zayıf olduğu için Cumhur'a meyli var.

Bugüne kadar Cumhur İttifakı'nı eleştirdik. Cumhur'u destekleyeceksek partiyi niye kurduk?"
    Bunlardan milliyetçi falan olmaz bunlar çıkar menfaat peşindeler zaten sağın milliyetçiliğinden hiçbir şey olmaz. vatan millet sakarya derler iş başa düştün mü topuklarlar.

6. İnsanlar 3 e ayrılır.İkna edilenler,ikna edilemeyenler ve kısmen ikna edilenler.

İkna yöntemlerinde 3 zaman kullanılır gelecek zaman(havuç teorisi).
    Şimdiki ve geçmiş zaman kullanılır.

Bugünün merak edilen konusu.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün taban olanları not aldım.

Akbnk
    Bimas
    Garan
    İşctr
    Kchol
    Ykbnk

Eğer bistte şelale devam edecekse bu tahtalarla edecek muhtemelen
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim, bu haftaya hızlı başladık, aynen bu senetler ile şelaleye devam etmek istiyor herifler ama endekise etkileri zayıf kalıyor görüntü itibariyle,
    Seçimden sonra fışkırttıracak senetler bu hafta kendini belli eder muhtemelen düşüşe direnen ve yeşil kalmaya çalışan hisseler olanbilür
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sinan O. Muharrem İ. Özdağ. hafiften Meral.Hepsi ihtidara çalıştı bu dönemde.Meral eskilerden 90 larda Çiller in içişleri bakanı idi.MGK larda falan filan asker falan.Derindir.Sinan , Muharrem , Özdağ. 3 ünü de ileride AKP saflarında görürseniz şaşırmayın.Ben bunu bilir bunu söylerim. Mansur falan diyenler boşa bağırıp çağırıyor.Kürtlerden oy çıkmaz ittifak kurulamazdı.Bir Ekrem in şansı vardı.İktidar bunu çok iyi bildiğinden hemen önünü kesiverdi zaten.
    Tayipten sonra ortada akp kalacak mı? Mansurakkürtlerden oy çıkmazmış, ne kürtlermiş arkadaş ya, kimi inşaatlard köşe taşı yapar, kimi seçimde kilit yapar. kürt oyu %10, Türk oyu %90
    %90 a oynamk yerine %10 a oynayanların zekasından şüphe ederim. Biride sağın milliyetçiliğinden demiş, solunda mı milliyetçiliği vardı? Sahi nerde şimdi onlar? YCHP de öyle birilerini gösterebilecek biri varmı? Keşke chp solun milliyetçileriyle dolu olsaydı da koşa koşa oy verseydik..
    Another day in paradise

Sayfa 902/1005 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •