Sayfa 1192/2197 İlkİlk ... 1926921092114211821190119111921193119412021242129216922192 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 9,529 - 9,536 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. BARS
    @baarrss__
    Chp genel merkezinde üst düzey bir tanıdığım var. 2. tur seçimleri için ne düşünüyorsunuz diye sordum. Bana, bu saatten sonra tek amaçlarının KK’nu chp’nin başında tutabilecek bir oy oranı yakalama gayreti içerisinde olduklarını ve kampanyalarını da bu düzlemde yaptıklarını söyledi. KK’nun peruklu şovmene katılıp oy oranını korumasını sağlamak için de ona 7 sıfırlı bir ücret ödenmiş..
    @erefefik

2. Ruslar muhimmat depolarini vurmaya devam ediyorlar.
    Hava-hava mühimmatları kullaniyorlar.
    Nato çaresiz.
    @erefefik

3. Spriter
    @Spriter99880
    US Treasury Secretary Jeannette Yellen doubts the US will be able to pay all of its bills by June 15, writes Bloomberg.

The head of the Ministry of Finance believes that the chances of reaching mid-June are "rather low."

At the same time, Speaker of the House of Representatives Kevin McCarthy requires Biden to be "reasonable" in relation to debt.

According to Bloomberg, McCarthy said he expected to talk to the president soon about negotiations to prevent a catastrophic default on US debt, but signaled that the talks had stalled.

Republican Representative Patrick McHenry says he is pessimistic about the status of the talks.
    1 TL 100 bin dolar olacak da ne zaman?

Vardır Tayyip Ağamin bir bildigi be ya. Bizim fazla bir zamanimiz kalmadi.
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ruslar muhimmat depolarini vurmaya devam ediyorlar.
    Hava-hava mühimmatları kullaniyorlar.
    Nato çaresiz.
    Ruslarin kesinlikle yenilmeyecegini defalarca yazdim. Aslinda Karadeniz filosunun amiral gemisinin batirilmasi, Rusya içindeki rafineri vurulmasi baska feci haberler gelse de fikrimi hiç degistirmedim.
    Ruslar gidebilecekleri kadar geri gitmislerdi. Artik gidecek yerleri yoktu. Bu dunyada Ruslari oyle itip kakamazsiniz.
    @erefefik

5. Ümit Çebi
    @cebi_umit
    ·
    14s
    Bu belirsizlikleri bilmeden ikinci tur seçimlerine gidiyoruz..

1-Sinan oğan'nın aldığı 2,8 milyon oy gerçek mi.?
    2-YRP,nin aldığı söylenen 1,5 milyon oy gerçek mi.?
    3-mhp % 10 oy aldı mı bu gerçek mi.?
    4-Erdoğan % 49 oy aldı mı gerçek mi.?

ben bunların hiç birine inanmıyorum.
    Gerçek nedir? Gerçeği ara ki bulasın.
    Bu dünya düzeninin adı: Korku ve Yalan Imparatorlugu.
    Gerçek olup olmamasinin bir onemi yok. Onemli olan insanlarin inanip inanmamasi.
    Şimdi bunlara inanmıyorsa, muhalefetin çok daha yüksek oy aldığına inanıyor demektir. Mantıken doğru olabilir hatta doğru olmalı.
    Bazı muhalefet ileri gelenleri de seçim gecesi "öndeyiz", "kazanıyoruz" mesajlarını verdiler. KK da dahil.
    Peki sonrasinda devamini niye getirmediler?
    Islak imzali tutanaklar ellerinde, YSK'ya itiraz edilir, oylar yeniden sayılırdı. ))))))))))))
    Sen oy verdiğin insanların samimiyetine inanıyor musun?
    Muhalefet liderinin, liderligine inaniyor musun?
    Tamam buna inanmiyorsun da öbürüne niye inanıyorsun ya da inanıyor musun?
    Yine de inanmamak bir adımdır. Bence olumlu bir adımdır.
    İnanmamak aslında birleşmektir, kutuplaşmadan çıkmaktır. Her iki taraftan inanmayanlar çoğaldığında, Yunanistan'da oldugu gibi( seçime katilim %48) halk, inanmamakta birleşecektir.
    Derin bir umutsuzluk hakim olur ama yaratıci insanlar yeni duzenin temellerini atarlar.
    Bikmadiniz mi bu kadar cok yalan-dolan ve yolsuzluklardan, ahlaksizlikktan?
    @erefefik

6. Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
    @okadioglu
    ·
    45d
    2015 yılında sayın Devlet Bahçeli beye yanlış yaptığımı görüyorum

Parti’ye hiç katkı sunmama,
    emek vermeme rağmen bilgim ve çalışmalarımı görünce beni aday yapıp listeye koymuştu (Antalya son sıra)
    Demekki İyi Parti deki kadar çalışıp emek verseydim en azından daha farklı olurdu.
    Ah be Ozcan'im Kadıoglum, o iki parti siyah ve beyaz gibi birbirlerinden farklı.
    Bu kirilim uzun zamandir var.
    12 eylul oncesi siyasi partilerinden Adalet Partisi, 12 eylulde kapatilmisti. 12 eylul sonrasi bu partinin iki yavrusu olmustur: Anap ve Dyp.
    Yine 12 eylulde Chp de kapatilmisti. Bunun da iki yavrusu olmustu: Shp ve Dsp.
    Ayni goruste olsalar ayni partide olurlardi.
    Sadece siyasi degil, ekonomik anlamda da gorus ayriliklari vardir.
    Milliyetcilerde kirilim geç gerceklesir. Aslinda bu kirilim Muhsin Yazicioglu'nun ölümüyle kesintiye uğramisti.
    Falan filan iste.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 22-05-2023 saat: 13:25.
    @erefefik

7. Gazete Pencere
    @gazetepencere
    Nebati: İçimizdeki beyinsizler ekonomiye saldırıyor.
    @erefefik

8. Mehmet Ali ÖNEL
    @Mehmetali_Onel
    Sinan Oğan'ın Sn.Erdoğan'a destek vereceği anlaşılıyor.

Erdoğan, Oğan'ın desteği olmadan da seçimi alabileceğini biliyor.

Oğan'ı yanında görmek istemesinin sebebi, Oğan'ın Türk Dünyasına olan özel ilgisi ve çalışmalarıdır.

Ogan'ın bu konudaki enerjisini değerlendirmek istiyor.
    Sn.Erdoğan,
    @Turkic_States
    teşkilatını; ekonomik ve siyasi gücü olan güçlü bir küresel aktör haline getirmek istiyor.

Sinan Oğan, hem siyasi görüşü itibariyle hem de akademisyen olarak #TürkBirliği üzerine çalışmaları olan genç bir siyasetçi. Bu birlikteliği böyle okumak gerek.

Sinan Oğan, doktorasını Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nde tamamladı. İleri düzeyde Rusça ve İngilizce biliyor.
    Azerbaycan Devlet İktisat Ün. Dekan Yard. yaptı. Oğan, Azerbaycan Devlet terakki madalyası sahibi ve TÜRKSAM başkanı.
    İran'in Türkiye Caferileri üzerindeki etkisi biliniyor.

Sinan Oğan'ın da mezhep bağı sebebiyle İran'a yakın olduğu iddia ediliyor.

Ancak devlet aklı, Sinan Oğan'ın Türkçü politik çizgisini, İran'ın Caferiler üzerindeki gücünü kırmak için, stratejik plan olarak kullanabilir.
    Bakiniz ilk kez bir gazeteci yazdı. 1400 senelik çatışma bu.
    @erefefik

Sayfa 1192/2197 İlkİlk ... 1926921092114211821190119111921193119412021242129216922192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •