Siyasetten bugün bir kez daha iğrenmiş oldum. Delikanlı oganda çakal çıktı. Bir koltuğa sattı kendini.
Siyasetten bugün bir kez daha iğrenmiş oldum. Delikanlı oganda çakal çıktı. Bir koltuğa sattı kendini.
bir halt olacağı yok.
SO cumhur dedi benim isteğim bu yönde idi gerekçemi yukarda yazdım.
milliyetçilik , Atatürk vs deyip sonra taraf olmaya kalkarsan Bertaraf olursun , oy verenlerin çoğu kendi tanıdıklarımdan ortada kalmasını bekliyordu
SO oy veren çoğunluk çalışan ve genç kişiler çoğuda oynanan orta oyununu görüp ona göre karar verecekdir.
aşağıda kuş sitesine son yazılanlardan bir potpori koyuyorum
aysu
@kyaaysu
·
58d
Sinan Oğana oy kullanmış biri olarak Sinan oğan gösterdiki siyasette kimseye güven olmaz, ve tabiki seçimini desteklemiyoruz
Nuray Nur
@nuray342106
·
1 sa
@DrSinanOgan
İyi kazık attın,emeklerimiz haram olsun,sokaklarda gezip broşür dağıtırken döktüğüm terleri haram ediyorum,bir sürü arkadaşımı tek tek ikna ettim, çok utanıyorum.Milliyetçileri sattın,ZaferPartisini sattın,3 ay önce seni kim tanıyordu,100.000 imzayı bile zor topladın
Deniz
@MantaRay_93
·
1 sa
4 madde saydı.
1.Sığınmacılar
2.Deprem
3.Ekonomi
4.Terör
Sonra gitti 4ünü de düzeltemeyenlere destek açıkladı. Nasıl bir mantık bu?
daha bunlar gibi 1000 lece msj yağacak.
buna siyasette ters salvo denir .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben okumadan silmişsin.
Cevap boş çıkıyor
Boşluğa düşüyorum sonra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bakın İBB 2.seçiminde sandığa gitmeyen %3 olaya dahil olunca 800.000 fark oldu.
düşüncem yine böyle bir dalga yarata bilirler son 1 hafta konuları halkın anlayacağı şekilde anlatırlarsa uzatmadan net olacak herşey.
bu seçimde cumhur ittifakında olan MHP li seçmende ortada kalabilir, ona göre yaptığım telefon görüşmelerinde , insanlar şunu düşüne bilir bu seçim meclis cumhur ittifakı cumhurbaşkanlığı millet ittifakı olsun isteye bilir kafası karışık insanlar çok bence.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri