Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop L

VİOP30 da bugün longcular longu, shortcular da shortu arttırmış, silahlar kuşanmış, çatışma çıkacak sanki! ciddi bir pozisyon kapama görmedim, aksine yeni pozisyonlar açılmış!

2. SON DAKİKA | Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na salı günü destek açıklaması bekleniyor. (Şaban Sevinç)

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Başkan ERDOĞAN nın ,Oğan'ı yanında görmek istemesinin sebebi, Oğan'ın Türk Dünyasına olan özel ilgisi ve çalışmalarıdır......
    yeni kurulacak hükümet çok daha güçlü olacak.....
    Her şey çok kötü olacak. Dolar fırlayacak, enflasyon uçacak, 4 kişilik yemek 2 bin lira olacak, Rte milyar dolarlarını trilyon yapacak, kızımız bacımız azgın afgandan suriyeliden dolayı sokakta yürüyemez hale gelecek, işinde iyi olan herkes yurtdışına gidecek düzgün doktor mühendis kalmayacak, 2 sene sonra erken seçim diye inleyecek herkes ama reis hop diyecek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Bugün İŞ 19121 short açmış. İŞ'in kimle ile bağlantısı vardı.
    Ben çok şüpheci biriyim. İlk İŞ'i bu kadar agresif görüyorum.
    Yoksa millet işe mi yüklenmiş. Hayırlısı.

5.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Her şey çok kötü olacak. Dolar fırlayacak, enflasyon uçacak, 4 kişilik yemek 2 bin lira olacak, Rte milyar dolarlarını trilyon yapacak, kızımız bacımız azgın afgandan suriyeliden dolayı sokakta yürüyemez hale gelecek, işinde iyi olan herkes yurtdışına gidecek düzgün doktor mühendis kalmayacak, 2 sene sonra erken seçim diye inleyecek herkes ama reis hop diyecek.
    Bu yazı size değil, forumun çoğunluğu böyle düşündüğü için. Siz dediğim forumda herhangi biri yani.

Şu ana kadar yaptığımız hiç bir tahmin tutmamış.
    RTE %40 alamaz dedik tutmadı, KK %60 alacak dedik tutmadı.-
    Öndeyiz dedik tutmadı, kazandık dedik tutmadı, teröristi salacağız dedik tutmadı.
    Borsa yükselecek dedik tutmadı, düşecek dedik tutmadı.

Yani tahminlerimizde çok yanılıyoruz.

"Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır."

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Kim gelirse döviz burada kalmayacak....
    Hafta Türkiye için farklı olacaktır o kesin....halk acı reçete hazır olmalı...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SON DAKİKA | Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na salı günü destek açıklaması bekleniyor. (Şaban Sevinç)
    İnce'ye yakışır. İnce CHP'nin başına geçecek. KK OUT İnce IN.

Seçimi kazanamazsa bay bay Kemal olur.
    RTE'nin adamı İnce CHP'nin başına geçer.

Bu koyu ben söylemiyordum. CHP'liler söylüyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kim gelirse döviz burada kalmayacak....
    Hafta Türkiye için farklı olacaktır o kesin....halk acı reçete hazır olmalı...
    Sen ne diyorsun belli değil.
    Yeni hükümetimiz çok güçlü süper olacak diyorsun.
    Sonraki ileti acı reçeteye hazır olun.
    Yahu bu nası lahana turşusu.

Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •