Originally Posted by
ajfa
rte galibiyeti kesinleşmiş oldu bugün. sulh yoluyla halledilmesi iyi oldu.
şimdi seçimden sonra döviz bazlı bizim varlıkları çok temiz dövecekler. organize işler'deki müslüm'ün dayağı gibi.
gerçi 2023 başladığından beri dayak var. ama bu sefer enflasyonla ıslatıp dövecekler.
bize kkm tarzı ve imf standby anlaşması tarzında kredi mredi bir şapkadan tavşan lazım. yoksa dövizi durduramazlar. hikaye yoksa borsada para da yok.
Dostum Türkiye için en iyisi olsun insanımız kazansın barış olsun hak hukuk kazansın fakat benim kanaatimce şimdi iki lider kaldı bence artık parti olayı bitti gibi geliyor bana birbirini destekleyen hareketler felan bunun ötesinde farklı şeyler olabilir.Seçim sonucuna kesin bakmamak lazım diye düşünüyorum.İnsanlar geçenki seçimdeki gibi konuya parti siyaset olarak yaklaşmayabilir süpriz sonuçlar çıkabilir diye tahmin ediyorum bu söylediğim her iki lider için de geçerlidir.Ben şahsen tahmin yapamıyorum.Bu seçimin sonucunu tahminlerle anketlerle veya destekleyenler desteklemeyenler şeklinde önceden öğrenemeyeceğiz 29 mayıs sabahı yaşayarak öğreneceğiz.8 milyon boşta oy burası zaten bilinmeyen denklem.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri