Sayfa 940/1005 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen caho bence de.
    Benim iktidara olan saygım iyice arttı bu son seçilimle, adamlar grand master seviye çoban... Sürü kontrolü çok ileri seviyede(hem fiziki hem ruhsal)... Sürü dışında olanların ise aklını bulandırıyorlar, olayları mercekle inceleyerek, düşünerek bir sonuç elde etmek namümkün... Büyük resim sertifikası olmayan bulaşmasın

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    El koyma değil muhabbet. Özal öncesi döviz tutma bulundurma yasağı.
    extreem düşünmeyi sevdiğini biliyorum 10. kişi muhabbeti yapıyorsun ama olmaz.o devirler artık kapandı.1980 öncesi dünyada ve tr de uygulanabilir olurdu da artık imkansız gibi bişi.Hem ona gelene kadar alınacak başka önlemler var.Devlet ve ekonomi yönetimi bu yasakla ne kazanacak ne kaybedek merak etme onlar bunun muhasebesini senden benden bizden önce data detaylı bir veri seti ile yapıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt akşam ayranı fazla kaçırmış balkonda otururken kafası güzelken kulis de yapmış balkaonda
    Korktun mu
    Ağacın içine kurt düştü mü, için içini kemirir artık. Hele elinde altın gümüş varsa tamam, hergün kar erimeye başladığını görünce duraman akıntıya sende kapılırsın,, du bakalım 1950 altına bi insin aceleye gerek yok, no panic
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sahol gönderdinmi koç da bana göz kırpıyor kademeli alım için
    Attım depoya.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    extreem düşünmeyi sevdiğini biliyorum 10. kişi muhabbeti yapıyorsun ama olmaz.o devirler artık kapandı.1980 öncesi dünyada ve tr de uygulanabilir olurdu da artık imkansız gibi bişi.Hem ona gelene kadar alınacak başka önlemler var.Devlet ve ekonomi yönetimi bu yasakla ne kazanacak ne kaybedek merak etme onlar bunun muhasebesini senden benden bizden önce data detaylı bir veri seti ile yapıyorlar.
    Pandemide temettüler bile hariç 40 tl den satılan FROTO yu 2 ay önce 589 almış ve hala zararına taşıyan adamsın amülüeeee... Millete akıl mı veriyon birde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Devlette önemli olan ülkenin bekasıdır. Dolar molar hikaye.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Özal öncesi de ithalat vardı. öyle gelişir.
    Özal öncesinde Türkiye'nin ithal ikameci bir ekonomik sistemi vardı.

12 Eylül darbesi, dünyada Reagan-Thatcher'la başlayan neoliberalizmin yükselişiyle aynı döneme denk gelir. (Elbette tesadüf)

Onların Türkiye'deki karşılığı da Özal oldu. Ve Türkiye dünya sistemine "ucuz işgücüne dayalı ihracatçı modelle" entegre edildi.

Yani özetle, dünyaya ihracatçı modelle entegre olmuş bir ülke istediği zaman döviz yasağı getiremez. Getirirse sonuçları olur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korktun mu
    Ağacın içine kurt düştü mü, için içini kemirir artık. Hele elinde altın gümüş varsa tamam, hergün kar erimeye başladığını görünce duraman akıntıya sende kapılırsın,, du bakalım 1950 altına bi insin aceleye gerek yok, no panic
    %40 gramdayım 2022 10. ay babo nun topiğinde grafladığım günden beri sıkıntı yok
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 940/1005 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •