Ümit Özdağ'ın KK'yı desteklemesine sıcak bakarım ama bu kadar uzun sürmemeliydi. Çünkü HDP'nin söylemlerinde Ümit Özdağ fren etkisi yapar. HDP'ye prim vermez diye düşünüyorum.
Gecikme nedeni bence HDP'den onay çıkmamış olabilir. O varsa biz yokuz demiş olabilirler.
Çünkü Ümit Özdağın daha önce şöyle bir açıklaması olmuştu.
"Kılıçdaroğlu kazanırsa ülkede iç savaş çıkar."
Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasında etkileşim yoğunlaşır. Bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerlerde karışıklıklar çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler ve Türkiye iç savaşı çıkar.
Şimdi cumhur KK seçilirse bu meclis işler mi. Bunu tam çözemedim. Kredi kartı olayı oyların rengini değiştirecek. Limitler kapalı kimse taksitli kredi veya avans alamıyor.
% 0-1 oyu olanlar Meclise giriyor,
% 1-2 oyu olanlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde sanki kilit rol oynuyorlar gibi bir hava estiriliyor.
Tuhaf bir seçim dönemi.
Gözdağı 6 lı masadaki her liderden noterli imza istiyormuş.
Reis ile cuma çıkışı süpriz olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
birde şu var Ak partililer indir bindir HDP diyor ama içlerinde hudapar dan bahsetmiyor ,
hudapar kimin listesinden seçildi , hdp yi kimin listesinden .
ama koltuk için hudaparı terörist değil diyende kendileri
sonra çıkarlar bize milliyetçilik dersi verir bunlar .
hırsız hırsız dır , terörist teröris tir bu kadar basit
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri