Sayfa 959/1005 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop L

1. Az evvel haberlerde İmamoğlu pazarda geziyor, teyzenin biri kızıyor her şeyi çok pahalı ettiniz diyor. Ekrem diyor ki ekonomiden biz sorumlu değiliz, hükümet yapıyor ne yapıyorsa. Teyze hükümetten çok memnunuz çok iyi çalışıyor falan diyor. E hani şimdi şikayet ediyordun fiyatlardan diyor Ekrem, sonrasını göstermedi.
    Tamam seviyorsun, savunuyorsun anlıyorum da azıcık ahlak ya, azıcık dürüstlük be teyzem.

2. Başkanlığı aldık aldıkta, adamların hepsinin yaptığı yanına kalacak, ona yanarım... Kontrollü geçiş el mahkum..

3.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Az evvel haberlerde İmamoğlu pazarda geziyor, teyzenin biri kızıyor her şeyi çok pahalı ettiniz diyor. Ekrem diyor ki ekonomiden biz sorumlu değiliz, hükümet yapıyor ne yapıyorsa. Teyze hükümetten çok memnunuz çok iyi çalışıyor falan diyor. E hani şimdi şikayet ediyordun fiyatlardan diyor Ekrem, sonrasını göstermedi.
    Tamam seviyorsun, savunuyorsun anlıyorum da azıcık ahlak ya, azıcık dürüstlük be teyzem.
    İnsanımızın karakteri bu iken siyasilerden daha erdemli bir davranış bekleyemeyiz.
    Onlar da içimizden çıkan insanlar neticesinde...

Pazarda hangi tezgah daha ucuz diye fıldır fıldır gezmeye devam etsinler...

4. Bu arada gümüşde ralli bekliyorum, bambaşka şekil, haberiniz olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kazik yiyen KKM ciler vadesini bile beklemeden carsiya kosarsa ne olacak ? Siz diyin 100 ben diyeyim 200.
    Sistem çıkamazlar. Sayın 507 şöyle yazmış.

Geçen hafta %20-25 duyduğumuz döviz KKM "peşin prim" faizlerinde bu hafta %36-40'lar verilmiş... 🫣

Yani 3 ay için hesabınıza %10 dolar hemen yatıyor. 3 ay sonra kur durumuna göre TL faizi %8,5 veya kur koruma farkı ayrıca veriliyor.

Buna hiçbir bilanço dayanmaz. Yapmayın... 👈

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sistem çıkamazlar. Sayın 507 şöyle yazmış.

Geçen hafta %20-25 duyduğumuz döviz KKM "peşin prim" faizlerinde bu hafta %36-40'lar verilmiş... 🫣

Yani 3 ay için hesabınıza %10 dolar hemen yatıyor. 3 ay sonra kur durumuna göre TL faizi %8,5 veya kur koruma farkı ayrıca veriliyor.

Buna hiçbir bilanço dayanmaz. Yapmayın... 👈
    Opsiyonluda durum boyle ama eger ikili kur olursa millet KKM sini yenilemez gider fizikisini alir yastiginin altina gömer. O zaman Tr tarihinde ilk kez dis borcunu odeyemez temerrude duser.

7. Sorun KKM de degil MB kuru zaten serberst piyasanin nerede ise %10 asagisinda secim sonrasi %30-40 olsa kkm yapanlar ne yapacak %40 farkin oldugu serberst piyasadan dovizmi alicak ?
    Sorun olacak olan DDKKM , vade sonunda geri $ a donuyor bunlar DDKM lerini yenilemez ve bankalardan cekme talebinde bulunursa sonuc ne olur ?
    %36 verilen DDKKM ler .

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Opsiyonluda durum boyle ama eger ikili kur olursa millet KKM sini yenilemez gider fizikisini alir yastiginin altina gömer. O zaman Tr tarihinde ilk kez dis borcunu odeyemez temerrude duser.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Az evvel haberlerde İmamoğlu pazarda geziyor, teyzenin biri kızıyor her şeyi çok pahalı ettiniz diyor. Ekrem diyor ki ekonomiden biz sorumlu değiliz, hükümet yapıyor ne yapıyorsa. Teyze hükümetten çok memnunuz çok iyi çalışıyor falan diyor. E hani şimdi şikayet ediyordun fiyatlardan diyor Ekrem, sonrasını göstermedi.
    Bende izledim bazen Aziz Nesin az mı demiş acaba diye dusunuyorum. Nasıl bir beyin nasıl bir cehalet.. Ve bu insanlar oy kullaniyor

Sayfa 959/1005 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •