Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Havaalanı ve turistik bölgelerdeki atmlerde oluyor
    iş bankasından hallettim, yüksek bir miktar değildi zaten.

2. Ümit Reyiz kapmış İçişleri Bakanlığı'nı. Globalist tayfaya golünü atmış. Şimdi gönül rahatlığı ile KK'ya veririm oyumu.

Hak verilmez, söke söke alınır.

3. 2% oyu var diye dalga geçilen adam koca ittifakı dize getirdi. Demek ki, haklı olmak çok olmaktan daha önemli..

4. Demek ki verilen oylar boşa moşa gitmemiş.

Herkes kendini köprüden atıyor abi diye sıraya girmemek gerekiyormuş. Baraj altında kalma korkusuyla oylarını istemedikleri partilere peşkeş çekenlere ders olmuştur umarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2% oyu var diye dalga geçilen adam koca ittifakı dize getirdi. Demek ki, haklı olmak çok olmaktan daha önemli..
    davudov yüzde kaç oyuyla 10 mv çıkardı? bu en azından mültecilere taktı kafayı benim suriyeli kardeşim savaştan kaçıp istanbul da nargile tüttürmesin mi?

6. Harem altin

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    davudov yüzde kaç oyuyla 10 mv çıkardı? bu en azından mültecilere taktı kafayı benim suriyeli kardeşim savaştan kaçıp istanbul da nargile tüttürmesin mi?
    Davudov'un arkası boş. Onların hem oyu yok, hem projeleri çöp. KK bu çöplere kazıklattı kendini.

Özdağ'a oy vermek isteyip de sırf baraj altı kalır diye vermeyen yüzbinler, belki milyonlar var. O 2%'nin gölgesi çok daha büyük yani.

8. Planın dışına çık.
    Sistemin dışına çık.
    Tuzaktan çık.
    Paranı kendin ye.
    Anı yaşa.
    Carpe diem.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları