Kolay değil 20 yıllık iktidar gidiyor, epey bir zorlanacak başta KK ama dümeni sıkı tutarsa başta Amerika olmak üzere para yağdıracaklar buraya... Bir sonraki reisimiz de İmamoğlu olur...
Kolay değil 20 yıllık iktidar gidiyor, epey bir zorlanacak başta KK ama dümeni sıkı tutarsa başta Amerika olmak üzere para yağdıracaklar buraya... Bir sonraki reisimiz de İmamoğlu olur...
Planın dışına çık.
Sistemin dışına çık.
Tuzaktan çık.
Birilerine ve sisteme paranı kaptırma.
Paranı kendin ye.
Anı yaşa.
Carpe diem.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Ben piyasayı yokladım bu seçimi kimin kazanacağı açık ara önde kimse yok. İhtimal yüzde 50 - 50
Kazanan muhtemelen çok az bir fark ile kazanacak diye düşünüyorum.
İlk turda rte kazanır diye düşünmüştüm hatta kk yüzde 40 üstüne çıkamaz dediydim, tahminim tutmadı, kk beklentilerin üstü performans sergiledi.
Ben 2.turda kesin bu kazanır diyemiyorum
Hamdım Piştim Yandım
Ben ilk turda kk en az 56 alır demistim. Şimdi de reis rahat alır diyorum.
oy kullanmayan taraf kaybeder....
hdp yi yanına alan hiç bir parti bu ülkede seçim kazanamaz
özdağ çok büyük yanlış yaptı kendi siyasi ikbali açısından ..2.5 luk oy potansiyelini de tehlikeye attı
içişleri bakanlığı koltuğunu ancak 23 nisanda görebilir
bu seçim dönemi literatüre siyasilerin en çok hesap hatası yaptıkları dönem olarak girmeğe aday
değişik zamanlarda çok fazla politikacı gördü bu gözler bu kadar idolojilerin ayaklar altına alındığı kişisel çıkarların ön plana çıktığı omurgasız siyaset dönemi hiç görmedim ..en kötüsüde bunu milletin aklıyla alay edercesine fütürsuzca yapılması kimin eli kimin cebinde belli değil
oy kullanmama hakkımı kullanmakta ne kadar haklı olduğumu şu son günlerde yaşananlar fazlasıyla teğit ediyor
Yer İmleri