Sayfa 61/342 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 481 - 488 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keltoşa keltoş demeyelim mı keko ne diyelim , keltoş işte ,sırma saç mı dıyelım
    Gerekirse bağrımıza taş basıp seveceğiz patronumuzu... alışmamız lazım...bakarsınız uzun bir süre onunla beraber devam ederiz...küçük kusurları görmemek lazım... ben o keltoş kafayı bir gün öpecem...yeter ki bize kazandırmaya devam etsin..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. hissemiz 200 e gitsin ben o keltoş kafaya kendi cebimden bizim hastaneden saç ektiririm...onu o kadar yakışıklı yapacam ki karısı bile onu tanıyamayacak....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keltoşa keltoş demeyelim mı keko ne diyelim , keltoş işte ,sırma saç mı dıyelım
    Hemde ne keltoş parayı çok seviyor yakın zamanda milyar dolarlar kazandıracağız ülkemize derken ağzının suyu akıyor bizim sevimli keltoşun,diyelimde yumuşatalım biraz söylemi dikkate alalım milyar dolar lar

4. Patron bu günün altında kalmaz kap a devam eder
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hissemiz 200 e gitsin ben o keltoş kafaya kendi cebimden bizim hastaneden saç ektiririm...onu o kadar yakışıklı yapacam ki karısı bile onu tanıyamayacak....
    Alem adamsın vesselam sen önce kendine ektır
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Patron bu günün altında kalmaz kap a devam eder
    Hani derler ya görünen köy kılavuz istemez o hesap haftada 7 gün 24 saat çalışıyoruz dedi sevimli keltoşumuz halka açılarak reklamıda yaygınlaştı artık işten başını kaldıramaz bunlar,herkes için hayırlısı olsun inşallah.ytd.

7. O lafı bana çok diyorlar zararı yok
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 61/342 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •