Sayfa 65/342 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 513 - 520 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. tarih tekerrür ederse gesan kadar olmasada cwen iyi kazandırır umarım
    gesan eski bölünmemiş kadar lot sayısı
    108 altından patronda aldı 2 milyon lot onb den
    dolaşımdaki lot sayısı 26 milyon isteseler
    alfas ı da geçer ilerde fiyat olarak

dün satan lar alıcı bofa
    alanlar satıcı deniz karşıklı al satlarla yukarı kaplumbağ hızı ile

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    trene atlamak isteyen biraz elini çabuk tutması lazım...tren kalkıyor...ileride hızı 250 km ye çıktığında istense bile trene binilemez...demedi demeyin... gesan gibi sonradan trene arkadan bakmayın...

hakket kardan adam ,rex, blacdog gibi adamlar nerde yahu...galiba bu hisse 200 lere çıktığında bunlar gelip pahalı da pahalı demeye başlayacak...
    valla ben dün çok sinirlendim. kızağa çektim kendimi büyük fırsatı degerlendiremedim. yine ders aldım bu sefer bu dersi uygularız inş ))

cwene de gozumun uzuyla bakıyordum. pusudayım )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Mehmetyun kardeş arka vagon halen daha boş , sen nerdeydın ,sen nerdesın
    gesan bitidi beni ya büyük fırsatı teptik dünde ne varsa verdim hatta sinirlendim smrtg kapını gördüm ona ragmen verdim.

cwene küçük hesaplarımdan çok bir dalışım var ama çok ufak bana yetmez

cwene ve alfas maliyetlerini düşürürse baya iyiler

cwenenin kapasitesi vs baya iyi bakalım fırsat bulursam ama şimdilik az daha bekleyeceğim belli de olmaz gerçi

sizde hiç haber etmiyorsunuz

bir bakalım forumda hava nasıl ooo kwon keko e yegen ) toplanmış

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    astor ,gesan,europower ve cwene birbirlerinden cesarat almaya çalışarak çıkmak istiyorlar... bakalım önce kim tavan olacak ?? benim tahminim cweneden yana...
    Biz tavan beklerken bir kap daha atıp düşürmesin bu cambazlar

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkada vagonda yer var ama orası da dolmak üzere... günler geçtikçe hep ek vagonlar eklenecek bu trene...
    gesanı bekleyecegiz diye erken binemedim orada da güzel çaktılar sagolsunlar hiç acımadılar.. fırsat bitmez illa yakalarız bir yerden şimdilik çok ufaklık bir şey kucuk hesaplarımdan aldım

pusudayız

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Biz tavan beklerken bir kap daha atıp düşürmesin bu cambazlar
    bu fiyatlardan pek cambazlık olmaz dostum..benim içim rahat...yeterince toplanınca çıkış hızı da artacaktır...şimdilik isteksiz ve yavaş davranışlarına aldanmamak lazım...gesanı hatırlayanlar bilir 20-30 aralığı o kadar yavaş gitti ki....sonrası çıkışı çok güzel ivmelendi..sabretmek lazım diye düşünüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    gesanı bekleyecegiz diye erken binemedim orada da güzel çaktılar sagolsunlar hiç acımadılar.. fırsat bitmez illa yakalarız bir yerden şimdilik çok ufaklık bir şey kucuk hesaplarımdan aldım

pusudayız
    her şey nasip dostum...kimin nasibinde ne varsa onu olacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu fiyatlardan pek cambazlık olmaz dostum..benim içim rahat...yeterince toplanınca çıkış hızı da artacaktır...şimdilik isteksiz ve yavaş davranışlarına aldanmamak lazım...gesanı hatırlayanlar bilir 20-30 aralığı o kadar yavaş gitti ki....sonrası çıkışı çok güzel ivmelendi..sabretmek lazım diye düşünüyorum..
    Sen ne dersen o usta sensin dostum sen biliyorsun bu işleri eşekten düşmüşsün daha önce

Sayfa 65/342 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •