Sayfa 68/342 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 537 - 544 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. waren buffet enflasyonist ortamda en iyi kazanma yollarını anlatıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=aD0ht3ygow8
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bi dahaki kapa ne yapacaklar veya ondan sonrakine salvo yapacak patron döşemealtından
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Öylede tavan yapacak yiğit lazım alfas solladı gidiyor sanki onunda grafiği çok hoşuma gidiyor canlanacak bunlar . ytd.
    bize bir tavan lazım... sonrasında deli hareketler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Fazla aşağıda salmıyor artık bakalım alfas mı cwen mi tavan olacak olursa alfas olacak gibi bayrağı önde taşıyor tabi onun hisse miktarı oldukça az.aksi bir gelişme olmazsa alfas dahil enerji grafikleri yukarı dönmüş gibi hayırlısı bakalım ytd.
    alfası izlemiyordum..senin belirtmen ile onu da takibe aldım...şu anda enerjilerin çoğunu takip ediyorum...cwene iyi performans sergiliyor şu anda...dediğim gibi bizim için 144,40 kritik önemde...orayı geçersek kıyamet kopar...umarım ki o vakte kadar arzdan elinde bulunduran 12 lotluklar da biter...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bize bir tavan lazım... sonrasında deli hareketler...
    O zaman bireccük daha ıkınmamız lazım son bi gayret ıkınırsak doğacak bu çocuk

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    O zaman bireccük daha ıkınmamız lazım son bi gayret ıkınırsak doğacak bu çocuk
    az kaldı dostum...dün de bu bebeğin doğacağına inandığımı söylemiştim...nedeni hem ucuz olması hem iyi bilanço yollaması hem argesi güçlü hem de üst üste güzel kaplar atıyor olması..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    az kaldı dostum...dün de bu bebeğin doğacağına inandığımı söylemiştim...nedeni hem ucuz olması hem iyi bilanço yollaması hem argesi güçlü hem de üst üste güzel kaplar atıyor olması..
    Aynen tartışmasız sektör çok revaçta yolları açık olsun ülkeyede döviz kazandırsınlar inşallah.ytd.

8. Wallah gidir babo hızına yetişemirem kap mı gelecek loo bilmirem

Sayfa 68/342 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •