Sayfa 30/440 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Gold Rush

Sembolik açtım.. Sadece kanal içindeki hedefi yapacak mı diye..

Merakla bekliyorum sonucu

2. Nasıl bir kanal? Böyle mi?

1930 civarlarından etf'ye girer miyim diye bakmaya başladım ben.

3. JXY beklediğim gibi gitmiyor. Setup bozuldu bozulacak.

Az zarar var. Önümüzdeki hafta kritik, bakalım poz terket sinyali gelecek mi?

Herkese slm.
    sn selym vasıtasıyla iki başlığı takip etmeye başladım.
    Zincirleme reaksiyon oldu.
    Sn selym dostumun yazısı dikkatimi çekti .Takipdeymiş.(sonuçta bizde "kapanışmetre"nin yazıcısıyız

Derken sayfasında GBPUSD haricinde Au geçince ve Goldrush sayfasını gördüm.
    Derken "Goldrush" a bakınırken. 2 saygın dostumu gördüm.( sn başkara ve sn Luckyplayer) .

Pek altında pozisyon almam.

Yalnız şöyle bir sıralama var gibi sanki ama tamda emin değilim.İddialı konuşabilecek bilgi düzeyim yok.Yazdıkalrım kesin öyledir şeklinde algılanmasın lütfen.

Amatörce görüşlerim........

a-Altın yükselir
    b-Yükseldikce yatırımcı ilgisi artar.
    c-Yükselen fiyatlar düşük fiyat nedeniyle kapanmış madenlerin tekrar açılmasına vesile olur.
    d_Yüksek fiyatlar ziynet altın talebini düşürür ( düşükken bilezik alanlar misal bileziğini bozdurur,takılar yarımdan çeyreğe düşer gibi gibi )
    e- fiyat arz talep dengelenip doyum noktasına ulaştığında tersi işler.
    ( fiyatlar azalır,azalınca yatırımcı ilgisi(sürü) azalır. ziynete talep artmaya başlar,düşen fiyatlar madenlerin birer birer kapanmasına sebep olur vs vs..)

(Bunların arasında büyük altın rezervi olan M.B larının alım ve satımlarını es geçtim araya bir yere sıkıştırmak lazım).
    (faiz ile ilişkisini de es geçtim ).(döngüler uzun .uzun olduğu için ülkelerdeki enflasyon haliyle banknotları biz deki kadar olmasada yüzde 3-5 yıllık aşındırıyor.Hesaba katmadım.)

Bunlardan başka birçok sebep var diyorlar Hintlilerin takıları vs ama o kadar derinlemesine incelemedim.
    Son düzenleme : pisyedili01; 26-05-2023 saat: 15:15.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Nasıl bir kanal? Böyle mi?

1930 civarlarından etf'ye girer miyim diye bakmaya başladım ben.
    Bu grafik daha guzelmiş

Şimdi Sn Başkara bu grafige baktigimda gordugum sey 1973 gelme ihtimali 1920 ye gore daha yüksek..

Her iki seviye görülecek ama ilk sırada 1973 var bence.. Merakla bekliyorum

Teşekkür ederim..

Şimdi bir üçüncü kanallı grafik paylaşıp benim balataları yakmazsınız umarim

Sn pisyedili01 selam

8.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu grafik daha guzelmiş

Şimdi Sn Başkara bu grafige baktigimda gordugum sey 1973 gelme ihtimali 1920 ye gore daha yüksek..

Her iki seviye görülecek ama ilk sırada 1973 var bence.. Merakla bekliyorum

Teşekkür ederim..
    Tespitlerinize katılıyorum. 1930'lara gelmesi daha uzun sürebilir. Bununla birlikte herhalde şöyle olacak diye plan yapıp eli böğründe kaldığım çoktur..

Ben haftalık grafiklerden baktığım için 10-20 dolar önemli değil. Tabi fiyat al sat optimizasyonu yapmak için uğraşıyorum ama asli unsur olarak bakmıyourm..

Sayfa 30/440 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •