Sayfa 1758/2520 ÝlkÝlk ... 7581258165817081748175617571758175917601768180818582258 ... SonSon
Arama sonucu : 20153 madde; 14,057 - 14,064 arasý.

Konu: ...:::vobelýt:::...

1.  Alýntý Originally Posted by cevdet _060 Yazýyý Oku
    Kazanmasý büyük bir sürpriz olur bence çünkü bu iþte organize bir iktidar var her þey ayarlanmýþ 6,7 milyon sahte seçmen olduðu yazýldý çizildi %10 a tekabül ediyor yurtdýþý yurtiçinde yaþayan araplar afganlý suriyeli pakistanlý vs. bir sürü neydi belirsiz vatandaþlýk alan insanlar var. Kýlýçýn kazanmasý mucize kazansa da vermezler ama bizler yine de gidip oyumuzu kullanacaðýz. Çýkmadýk candan ümit kesilmez.
    Her turlu hirsizliga, yolsuzluga ragmen kazanmasi bence surpriz olmaz.

Inancim o ki, hic bir millet tumuyle intihar etmez, az degil 86 Milyon kisi.

Ulusal guvenligin topyekun tehlikeye girdigi noktada, Anayasal gorevi mudahale etmek olan unsurlar, eger mudahale etmezlerse, yarin,suclu duruma duseceklerini bilirler.

Bu unsurlarin, yazili emir olmaksizin hareket edeceklerini ben sahsen sanmiyorum.

O yuzden sahsen benim umudum var.

Tum millet cildirmadiysa tabiki.

2. Bir de tarihten okudugumuz kadariyle, sonuc ortaya ciktiktan sonra, bu devletin hesap sorma sekli cok sert oluyor.

Yani bugun, alt tarafi emekli olurum diyen, bazi hakim ve savcilar, YSK uyeleri, yargitay bas savcisi gibi makamlari isgal edenler, yarin cok kotu sonuclarla karsilasabilir.

Yani calan baska, hesabi veren baska olacak.

Yoksa adam, silahli cami koruma timlerini niye kursun.

Diyanet'in imami, cuma fetvasinda, silahlarim dolu diye neden tehditler savursun.

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Beyaz eþya ihracatýnda sert düþüþ

TÜRKBESD verilerine göre, beyaz eþyada iç pazardaki satýþlar artarken, üretim ve ihracattaki daralma sürdü. Nisan ayýnda toplam üretim yüzde 13 azalýrken, ihracat ise yýllýk bazda yüzde 54 azaldý.

https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...dusus-7695838/
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Konda seçim anketi çalýþmasý ...

https://tr.euronews.com/2023/05/25/k...etini-acikladi

Seçimlerin ilk turunda yanýlan KONDA'nýn anketinde çýkan sonuçlar þu þekildeydi:
    Kemal Kýlýçdaroðlu yüzde 49,3
    Tayyip Erdoðan yüzde 43,7
    Sinan Oðan yüzde 4,8
    Muharrem Ýnce yüzde 2,2
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alýntý Originally Posted by RAVÝ Yazýyý Oku
    Aday konusunda K.K. hariç, E.Ý. dýþýnda dillendirilen adaylarýn en ufak bir þansý yoktu, hala da öyle. EÝ’nin ise dava durumu varken doðru tercih olmazdý. Özellikle diðer parti ve M.Y. nin aþýrý kayýtsýz halleri asýl sorun bana göre. KK ve EÝ bunca yýldýr görmediðim kadar büyük bir adanmýþlýkla yürüttü, yürütüyor kampanyayý. Keþke çevresindekiler de biraz daha iþin ucundan tutsalar, sarýlsalar daha farklý olur.
     Alýntý Originally Posted by Kurt73 Yazýyý Oku
    Pazar günü için Ümit ÖZDAÐ faktörünü küçümsemeyelim lütfen.
    Etki alaný düþünüldüðünden daha fazla...
    Kýlýçdaroðlu Erdoðan karþýsýnda, 13 yýldýr þimdiye kadar girdiði her seçimi kaybetti. Kendisi belki bu ülke için en doðru kiþi olabilir, kendisi bu ülkeye belki 10 gömlek fazla biri de olabilir, ama halk sevmiyor, beðenmiyor, tutmuyor. Bu yüzdende oy vermiyor. Kerhen verilen oylarlada ancak bu kadar oluyor. Bunu anlayabilmek için daha kaç seçim geçmesi gerekecek.Ana muhalefet partisisin ama bunca yýldýr oylarýný gram artýramamýþssýn. Ýnsan bir düþünür ben nerede hata yapýyorum diye.

Þöyle düþünün. Birine çýkma teklif ediyorsunuz sizi reddediyor. Siz 9 kez daha teklif ediyorsunuz. Gene reddediyor. Aradan zaman geçince, sonucu bile bile, belki bu sefer kabul eder mi diye bir kez daha teklif etmeye kalkýyorsunuz.

Hepimiz Amerikan dizileri izliyoruz. O diziler inanýlmaz maliyetli. Önce pilot bölüm çekerler. Önceden seçilmiþ sýnýrlý sayýda bir gruba izletirler. O grup beðenirse bir kaç bölüm daha çekip sonra yayýnlarlar. Ýzleyici beðendi beðendi, beðenmedi mi hiç uzatmadan direk yayýndan kaldýrýrlar. Hiç kimse ama bu dizi bir sinema þahaseri, oyuncular çok kaliteli, bu kadar para akýttýk biraz daha bekliyelim, halk sanattan zaten ne anlar demez.

Gerçek hakem halktýr. Beðenirsiniz beðenmezseniz. Ýnatlaþmaya kalkarsanýz siz zararlý çýkarsýnýz.

Ýnsanlar sanýyor ki halk bu kadar olumsuz tabloya raðmen, demek halinden memnun, hala iktidarý destekliyor. Hayýr halinden memnun deðil. Herþeyinde farkýnda. Sadece Kýlýçdaroðlu vs Erdoðan diye sorulduðunda hiç düþünmeden Erdoðan diyorlar.

Pazar günkü seçimin sonucu bence belli. Umarým yanýlýrým. Bunu caný gönülden diliyorum.
    Burada yazdýklarým kendi kiþisel görüþüm olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.

6. Burada konu, aydinlik ile karanligin mucadelesi.

Yoksa ille de ben kazanayim gayreti degil bence.

Belirleyici olacak olan, sermaye sinifi, halk iligine kadar soyuldu, artik sirada onlar var.

Artik, islam dusmani mi, komunist mi, Feto'cu mu der bilemem.

Koca Tarim Bakanligini, 8 sene sureyle, bakanla birlikte soyan bir kafa bu.

O AB'den gelen 3.5 Milyar Euro, tamamen bitirene kadar iligine kadar soyduk diyor Ali YESILDAG.

Is bittikten sonra, bakanliga Fakibaba'yi atadiklarinde sasirmistik, hemen markaja alip, 300 koyun hibe probagandasiyla adami rezil ettiler.

Dikkatleri baska yone cevirdiler.

Koylu ekememis, bicememis, traktorune haciz gelmis kimin umurunda.

Gercekleri kabul etmek zor is, ama kabul etseniz de etmesenizde, bu iki millet ayni millet degil.

Ici yanarak izleyen bir cagdas kesim var, bir de bu kendini insan sanan, yasamadigi halde kendini yasiyor sanan bu mezbele.

Milletin feraseti diye bir sey yok.

Sadece kucuk rusvetlerle kendini satan kor bir karanlik ve karsisinda bunu yapmayin diyen egitimli insanlar.

1955'ten beri.

Simdi sorarlar, Menderes'i neden astilar diye.

Is'te bu kahredici bolunmenin kurucusu, mimari o.

7. Bu konuya ilgi duyanlar icin kaynak kitap, Menderes'in Drami.

Yazar Þevket Süreyya Aydemir.

https://www.kitapyurdu.com/kitap/men...ami/16664.html

8.  Alýntý Originally Posted by tantrum Yazýyý Oku
    Kýlýçdaroðlu Erdoðan karþýsýnda, 13 yýldýr þimdiye kadar girdiði her seçimi kaybetti. Kendisi belki bu ülke için en doðru kiþi olabilir, kendisi bu ülkeye belki 10 gömlek fazla biri de olabilir, ama halk sevmiyor, beðenmiyor, tutmuyor. Bu yüzdende oy vermiyor. Kerhen verilen oylarlada ancak bu kadar oluyor. Bunu anlayabilmek için daha kaç seçim geçmesi gerekecek.Ana muhalefet partisisin ama bunca yýldýr oylarýný gram artýramamýþssýn. Ýnsan bir düþünür ben nerede hata yapýyorum diye.

Þöyle düþünün. Birine çýkma teklif ediyorsunuz sizi reddediyor. Siz 9 kez daha teklif ediyorsunuz. Gene reddediyor. Aradan zaman geçince, sonucu bile bile, belki bu sefer kabul eder mi diye bir kez daha teklif etmeye kalkýyorsunuz.

Hepimiz Amerikan dizileri izliyoruz. O diziler inanýlmaz maliyetli. Önce pilot bölüm çekerler. Önceden seçilmiþ sýnýrlý sayýda bir gruba izletirler. O grup beðenirse bir kaç bölüm daha çekip sonra yayýnlarlar. Ýzleyici beðendi beðendi, beðenmedi mi hiç uzatmadan direk yayýndan kaldýrýrlar. Hiç kimse ama bu dizi bir sinema þahaseri, oyuncular çok kaliteli, bu kadar para akýttýk biraz daha bekliyelim, halk sanattan zaten ne anlar demez.

Gerçek hakem halktýr. Beðenirsiniz beðenmezseniz. Ýnatlaþmaya kalkarsanýz siz zararlý çýkarsýnýz.

Ýnsanlar sanýyor ki halk bu kadar olumsuz tabloya raðmen, demek halinden memnun, hala iktidarý destekliyor. Hayýr halinden memnun deðil. Herþeyinde farkýnda. Sadece Kýlýçdaroðlu vs Erdoðan diye sorulduðunda hiç düþünmeden Erdoðan diyorlar.

Pazar günkü seçimin sonucu bence belli. Umarým yanýlýrým. Bunu caný gönülden diliyorum.
    KK baþarasýz demek son dönem yaratýlan bir algý, lütfen buna yenik düþmeyin. Son belediye seçimleri bütün imkansýzlýklara raðmen kazanýldý, bunu unutturmaya çalýþýyorlar diðer her þey gibi.

KK hayraný deðilim hatta en çok eleþtirenlerden birisi de benim ama hala bu seçimi KK seçimi olarak gören varsa daha da birþey demiyorum.

Sayfa 1758/2520 ÝlkÝlk ... 7581258165817081748175617571758175917601768180818582258 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •