Sayfa 189/661 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Benim kasetim çıkmaz abi … o tarz şansları da olmadı filan ihtiyaç olsa var edemezler abi gayet net ifade edeyim …

hatun karşı cins severim ömrü hayatımda … bekarken affetmezdim güzel hatunlarla macera yaşardım , evlilik dönemimde eşim yabancı ve ona aşık olduğumdan başla kadın gözüm de pek görmedi kaset filan zor homoseksüel eğilimli ve çok eşliliklerde kaset konusu daha farklıdır o örf adetlerimize uymaz ülke olarak ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    https://twitter.com/arifcoskun05/sta...909392384?s=20

hepimiz robotuz
    dit dit dit diiiit

3. Sayın Deniz Ali takıldım sana. Sebebi özellikle sosyal medyadaki gazlamalara ters yazı yazıyorsun. Onu anlatmak istedim aslında.

Sayın Depeche Mode piyasanın aktörlerinden olmadan o dönen dolapları birilerinin analiz edebilmesi pek mümkün değil. Bank of ykb içinde robot olmayanlarda var bunun viop longu shortu var. O işleri analiz etmek o kadar kolay değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Bilgilendirme yazıyorum yabancı payı KOÇ HOLDİNG gibi firmalarda artıyor para girişi devma edecek bankalara diyen var .

Bu tezin tersine teknik kraldır bunlar yatırımcıyı 5 Haziran -5 Ağustosa kadar 3 ay uzanabilecek 3700-4300 bandına alıp iyice soyup donsuz bırakmadan mal toplamadan koçu Sabancı’yı ve bankaları %10-20-30 düşürmeden rahat etmezler diyen teknikçiler var .

Her iti görüş de zamanlama açısından doğru kabul edilebilir yani önce 5500 tepki sert şekilde 3800 geri çekilme ve sene sonu rallisi de mümkün ..

Borsamızda her tür senaryo konuşabiliriz ama tepkisi ve yukarı düzeltme olmadan düşüş beklemiyorum ,

Yukarı ralli 5250 kurulursa bak bak bak 6500 de gidebilir bu yaz olursa bu güzel süprizi de olur .

Çok ihtiyatlı olmak ve %50 nakit ve dolar endeksli kasası para dolu firmalarda kalmak şart , kasasında para olan firmalar zaten biliniyor . Ytd karşar azalaca mı fk lar yükselecek mi 2023 gündemi bu deniyor bu enflasyonda fk lar 4,90 dan 7-8 yükselmez borsa pahalanmalı zor bence … fk lar aksi durumda 4 kadar düşebilir de bu da zorlama düşüş olur komedi olur ytd

5. BDDK: Bankalar net istikrarlı fonlama oranını hesaplayacak(Dinamik Yatırım Menkul Değerler)

BDDK: Bankalar net istikrarlı fonlama oranını hesaplayacak...

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, bankalar fonlama riski nedeniyle likidite seviyelerinde bozulma olmaması için net istikrarlı fonlama oranı hesaplamasına başlayacak. Buna göre;

° Kural, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerlidir.
    ° Oranın hesaplanmasına ilişkin usul ve esasları belirlemede Türkiye'nin bankacılık gözlemcisi BDDK yetkilidir.
    ° 3 aylık konsolide ve konsolide olmayan net istikrarlı fonlama oranlarının basit ortalaması %100'ün altına düşmeyecek.

Özellikle 2008 finansal krizinden sonra bankaların likidite tamponları çok daha fazla önem kazandı. Bu çerçevede de, dün Resmi Gazete'de açıklanan NSFR (Net Stable Funding Ratio, Net İstikrarlı Fonlama Oranı) hesaplamasına benzer şekilde bizde ve global bankacılık sisteminde de LCR (Liquidity Coverage Ratio, Likidite Karşılama Oranı) bankaların yeteri kadar likiditesinin olduğunu göstermesi açısından takip ediliyordu.

Bankacılık Sektörü Likidite Yeterlilik Oranları... Kaynak: BDDK, Dinamik Yatırım

LCR, bankanın yüksek kaliteli varlık stokunun 30 takvim günü stres senaryosu üzerinden tahmini toplam net nakit çıkışlarına bölünmesiyle elde edilen yüzdedir. NSFR, istikrarlı fonlama ile finanse edilen uzun vadeli varlıkların oranını sunar ve Kullanılabilir İstikrarlı Fonlama (ASF) miktarının bir yıllık ufukta Gerekli İstikrarlı Fonlama (RSF) miktarına bölünmesiyle hesaplanır. Bu oranların %100 üzerinde olması istenir. Farkları ise, LCR 1 aylık likiditenin yeterli olup olmadığını, NSFR 1 yıllık likiditenin yeterli olup olmadığını ölçer.

LCR şu anda tüm bankacılık sektörünün geneli için %150 üzerindedir. Bankalar açısından ek yükümlülük getirecek bir düzenleme değildir. Likidite tamponlarının daha güvenli takip edilmesi için olumlu değerlendirilmelidir.

Dinamik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

https://www.dinamikyatirim.com.tr/

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Deniz Ali takıldım sana. Sebebi özellikle sosyal medyadaki gazlamalara ters yazı yazıyorsun. Onu anlatmak istedim aslında.

Sayın Depeche Mode piyasanın aktörlerinden olmadan o dönen dolapları birilerinin analiz edebilmesi pek mümkün değil. Bank of ykb içinde robot olmayanlarda var bunun viop longu shortu var. O işleri analiz etmek o kadar kolay değil.
    Sn Zdx&Lunar Soul
    Benim aklim o islere gercekten hic ermez, haklisiniz
    ama aslinda her sey o kadar net ki insan sasirmadan edemiyor
    ve insan hakli ciktigini gorunce de susuyor, cunku en buyuk erdem susabilmektir

7. Sen işini bilirsin Sayın Depeche Mode okyanusu geçmişsin derede mi boğulursun sen. Boğulmazsın. Hayırlı kazançların olsun.

8. %40 iş banlarındayım maliyetim 10.58 tl gayet iyi
    %40 defansid dolar endeksli hisseler aldım sabah tesadüfen patlamadan istifade edildi …
    Koç holding Pegasus ve Kasada para dolu aselsan

Özetle gayet net şekilde 12 mayısa göre kar edilme ihtimali var haftaya …
    12 mayısa göre inat etsem bile portföyde erime % 8 geçmemişti .

Bugün %2,5 telafi oldu …

Haftaya 12 Mayıs portföy seviyesine çıkarız inşallah

Seçime defansif girmeye de gerek yok bankalar taban olmayacak bu anlaşıldı 5 gündür inanılmaz defans yapan garan Akbank ve iş bankası yapı kredi şahit olduk batık kamu bankası Halkbank ise garip şekilde manipülatör oyuncuğa hisse alın işte yine %9 haftalık getirdi ve değer tuhaf şekilde tüm o zararlara rağmen fazladan arttı aslında özellerin hak ettiği artışın kamu bankalarına yaptırılması ne tür bir ülke borsamız ve ucube piyasa düzenimizin olduğunun ispatıdır .

Sayfa 189/661 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •