Sayfa 37/1005 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ekonomist tokatın gülü söyle bakalım madem süzgeçinden herşeyi geçirdiğini söylüyorsun bu ekonomik modeli doğru buluyormusun .
    süren başladı 5 dk , sağdan soldan topladıklarını değil kendi düşünceniz yaz.
    Dışarı çıkmıştım ulen nasıl Bir ego var sende...senin hakkından gelirdim ama bana denk gelmedin...senin pestilini çıkardım...
    Ekonomik program halk desteği şart ....birde dış mihraklar izin verirler mi tabiki hayır...
    Dünya da uygulanan ekonomik sistem faiz üzerine kurulu...bu sistemi kuran büyük şeytan 😈 izin verir mi sence bu programın muvaffakiyetine elbbetteki hayır....
    Kısaca bir ekonomik programın başarısı için bir çok faktör var...
    Ancak akıllı olursan telefon ile tartışırız... yoksa buraya onlarca sayfa gerekiyor...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim aklımada geliyor bazı garip teoriler, mesela merkez kasasını boşalttı döviz rezervi ekside birde vatandaşı dolarize etmişken hooop ab ye girsek mesela doları olan parasını bozmak istese yuro ile mi olucak değişim
    1959 dan bu yana 64 yıl geçti o gün doğan çocuk bugün ağzında diş kalmadı hala AB hayali ? eskiden ipe un sererlerdi şimdi ip de yok ortada.daha nasıl anlatsınlar . Dur bakalım AB olmadı sandığın sonucuna göre belki ABD ye gireriz ''Tebdili mekanda ferahlık vardır.'' işte o zaman dolara para demeyiz az daha sık dişini .Bak komşuya ABD ye girdi belki de ABD onlara girdi farkında değiller ama mutlular .Miço yine seçildi .

3. Bu dünya sistemi aşırı derecede asimetrik, insanlar bir kaç kelime ile birbirine düşman oluyor, o kadar dil döküp para veriyorsun ama o kadar da sevgi dolu olmuyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Uzun ömürlü sütten yoğurt yapılıyor mu diye merak ettim bir sürü örnek video var. Dün denedim bugün baktım olmuş.

Gayet de kolay oldu, kaynatmaya gerek yok demişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Tahminimce en az 5 yıl 3.05 geçilemeyecek.
    Yine volatil piyasa, saçma hareketler, cuma gecesi resmi gazeteleri vs bir 5 yıl daha uğraşmak istemiyorum artık. iyi para yaptık 2 yıldır ama zevk vermeyen bir kazanç bu.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ocakta gördüğümüz zirve var ya: 3.05 dolar

İşte o, bence, bu mantık-ekonomi pol. kaldıkça tarihi zirvedir.

Dip 1.30 dolar...tepe en iyi koşullarda 3.00 dolar...dön dur..

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dışarı çıkmıştım ulen nasıl Bir ego var sende...senin hakkından gelirdim ama bana denk gelmedin...senin pestilini çıkardım...
    Ekonomik program halk desteği şart ....birde dış mihraklar izin verirler mi tabiki hayır...
    Dünya da uygulanan ekonomik sistem faiz üzerine kurulu...bu sistemi kuran büyük şeytan 😈 izin verir mi sence bu programın muvaffakiyetine elbbetteki hayır....
    Kısaca bir ekonomik programın başarısı için bir çok faktör var...
    Ancak akıllı olursan telefon ile tartışırız... yoksa buraya onlarca sayfa gerekiyor...
    Sistemi şeytanlaştırmanın ne anlamı var.
    Bu sistem sayesinde sen evinde oturduğun yerden dünyaya görüşlerini açıklayabiliyorsun.
    Milyarlarca insan refahla da yaşayabiliyor.
    Her insan yapımı sistem gibi bunun da sorunlar var.
    Düzeltme önerileri elbet olur ve sistem gelişime devam eder.
    Ayrıca daha iyi sistemi matematiksel olarak ortaya koy bu dünya 1 dakikada geçer ona.
    Ayrıca insanlık bin sistem denemiştir buna gelene kadar.
    Bankacılık falan kaç yüz senede oturdu Allah bilir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yıllardır giremediğimiz ab ye bi girseydik yılanoğlundan kurtulurduk, para birimimiz yuro olurdu. almıyorlar bizi itneler
    Hergün dolar ne kadar cubuk dikecek acaba diye merakla uyanıyoruz
    Gümüş ons dipten güzel tepki veriyor...neyseki altın gram aldık vadeliden... asıl pazartesi çıkış yapar altın....
    Borsadan hisse senetleri sıfırladım...
    Seçim sonrası Türk lirası da sert bir değer kaybı bekliyorum.,... SONRA yeni ekonomik program ile gün gün çıpa sistemi ile sabîtlenmesini bekliyorum...
    Bu söylediğim yeni ekonomik program geciktirilmesi halinde Türkiye seçimden bir veya iki ay sonra resesyona girecek....

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Sistemi şeytanlaştırmanın ne anlamı var.
    Bu sistem sayesinde sen evinde oturduğun yerden dünyaya görüşlerini açıklayabiliyorsun.
    Milyarlarca insan refahla da yaşayabiliyor.
    Her insan yapımı sistem gibi bunun da sorunlar var.
    Düzeltme önerileri elbet olur ve sistem gelişime devam eder.
    Ayrıca daha iyi sistemi matematiksel olarak ortaya koy bu dünya 1 dakikada geçer ona.
    Ayrıca insanlık bin sistem denemiştir buna gelene kadar.
    Bankacılık falan kaç yüz senede oturdu Allah bilir.
    Sistem için yazmadım....
    Buradaki Büyük şeytan 😈,
    İran dini lideri Ayetullah humeynin a b d için söylemiş....

Sayfa 37/1005 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •