Sayfa 33/440 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Gold Rush

ALİCE İN BORDERLAND

Bitti..

Tek kelimeyle muhteşemdi.. Şimdiye kadar izlediğim tüm izlediğim dizilerde açık ara birinci sırada..

Hayata dair felsefik sorgulamaları, kurgusu, insan doğasının gerçeklerini gözler önüne sermesi.. Görselliği..

3.bölüme kadar çok sıkılmıştım ama öyle bir derinleşti ki hala yüzeye çıkamıyorum..

İnsanın kendini yeniden inşaasına şahit olacak izleyenler..

Şiddetle tavsiye ediyorum

Spoiler: Herşey Arafta geçiyor.. 1dk lık sürede.. Oyunlarda mücadeleyi bırakmayanlar hayata tutunanlar.. Son ana kadar pes etmeyenler..

Anafikir: Yaşamak için bir nedene gerek yok.. Yaşıyor olman yeter..

Gunaydin

Oyumu kullandım sabahın köründe.. Bu sefer çok fazla müşahit var.. Oylari koruyacaklar gibi.. Hadi insallah

Butun arkadaslarima mesaj attim gidin oyunuzu kullanin diye.. Gaza getirdim..Kızgın olan bir Kürt arkadasima da dedim git oyunu kullan kışkırtmalara gelme

Allah büyük..

Sevgiler..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gunaydin

Oyumu kullandım sabahın köründe.. Bu sefer çok fazla müşahit var.. Oylari koruyacaklar gibi.. Hadi insallah

Butun arkadaslarima mesaj attim gidin oyunuzu kullanin diye.. Gaza getirdim..Kızgın olan bir Kürt arkadasima da dedim git oyunu kullan kışkırtmalara gelme

Allah büyük..

Sevgiler..
    Günaydın..

İnşallah yarına bir şeyler değişmiş olur.

Beni de daha yeni annem ve kardeşim aradı. Geçen sene yeni iş yeri açıp ekonomik dalgalanmaya dayanamayıp Bir ay sonra iş yerini zararına kapatan kardeşim bile ölümüne reisçi. Bir yerden nemalandıkları da yok. Gülerek mülerek konuştuk ama... Ne biliym

Yapay zekaya sizin için bir tane profil resmi tasarlattıracağım...

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Günaydın..

İnşallah yarına bir şeyler değişmiş olur.

Beni de daha yeni annem ve kardeşim aradı. Geçen sene yeni iş yeri açıp ekonomik dalgalanmaya dayanamayıp Bir ay sonra iş yerini zararına kapatan kardeşim bile ölümüne reisçi. Bir yerden nemalandıkları da yok. Gülerek mülerek konuştuk ama... Ne biliym

Insallah

Katılım düşük Selim bey.. Pes etmiş çoğu insan.. Bizde kırgınız ve kizginiz ama görevimizi yapıyoruz.. Pes eden kaybeder..

Sizin ailedekiler gibi cok insan var.. Başlarına ne gelirse gelsin reisci.. Bırakalım o halde.. Herkes seçimlerini yaşasın..

Ben şunu da düşünüyorum. Daha önceden yazdım.. Kaybetsek bile üzülmem.. Bir bedel ödenmeden değişim olmaz cunku.. Bu kolayciliktir..

Şimdi buraya yazsam bu ülkede yaşanan adaletsizlikleri.. Ve bir oy ile hersey düzelecek olsa.. O haksızlığa uğrayan insanın yaşadıkları ne olacak? Telafi olacak mı.. Bize bahar gelirken.. Sanki burda bir adaletsizlik var gibi.. Secimle bile telafi edilemeyecek..

Oyumu sorumluluk bilinci ile kullandım.. En azından sayımız belli olur

Allah buyuk..

4 numaralı avatari beğendim.. Bunu demek Yapay Zeka tasarladi.. Kullanırım kısa bir süre.. Teşekkürlerimi iletin

Sizin avatarda şahane olmuş..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    4 numaralı avatari beğendim.. Bunu demek Yapay Zeka tasarladi.. Kullanırım kısa bir süre.. Teşekkürlerimi iletin

Sizin avatarda şahane olmuş..
    Oradaki mukavva kutu Forum mesajlarını simgeliyor

Kutunun içinden çıkan artı ve kalp işaretleri siz mesajlardaki pozitiflik ve çiçek böceği temsil ediyor

mavi saçlı kız son gunlerde Kore dizilerine sarmış olmanızı temsil ediyor

Bunlar ilk denemede olmadı tabii ki, ilk denemelerde eksiklikler oldu, ve o eksiklikleri telafi etmesini söyledim Her defasında. Bunlar en güzelleri.

Oradaki mukavva kutu Forum mesajlarını simgeliyor

Kutunun içinden çıkan artı ve kalp işaretleri siz mesajlardaki pozitiflik ve çiçek böceği temsil ediyor

mavi saçlı kız son gunlerde Kore dizilerine sarmış olmanızı temsil ediyor

Bunlar ilk denemede olmadı tabii ki, ilk denemelerde eksiklikler oldu, ve o eksiklikleri telafi etmesini söyledim Her defasında. Bunlar en güzelleri.

Oooo çok anlamlı teşekkür ederim

Hemen kullanıyorum beğendiğimi..

Sayfa 33/440 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •