Sayfa 57/1005 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop LI

1. Bu sistem mayışlı adama kötü.
    Benim 3 5 araba çeviren galerici arkadaş var ekonomide destan yazıyoz ekonominin purofesörüyüm diye geziyor.
    Kazanan kazandı
    Kazanamayan da üzülmesin fırsatlar bitmez denemeye devam etsin

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ekrem aday olsaydı bu iş bitmişti diyor musunuz?
    Kazanırdı. Ama artık bir anlamı kalmadı. Geçmiş geçmişte kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bu siteyi uzun zamandır takip ederim.Taa 2012 Gezi olaylarından bu yana siteye üye olan yorumcuların en az %70'i RTE aleyhine hakarete varan yorumlarda bulundu hep...uzun fala gerek yok: "leyleğin ömrü lak lak ile geçer" derler,nitekim öyle oldu.Burası Türkiye Cumhuriyeti,burada ABD adayı,hdp ile ortaklık yapan asla seçim kazanamaz.
    Haklisiniz,Abd başkanını aptal olma,mal varlığını arastiririm dedikleri ve Oslo' gorusmesi yapanlar secim kazanir.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Dolarcılar seçimi belirledi heralde.. çok dolar alan oldu secmenini uzmezler artık bir 30 yapiversinler
    Not: 1 dolarım bile yok
    USD 9.00 tl dan beri yükseleceğini düşünsem de hiç bir zaman KKM ve USD yatırımı yapmadım, 1.2 milyon tl kaçırdım ama Dolarcı olmadım hep TL sına yatırım yaptım! Pişman değilim!
    Devletin bütün imkanlarını kullanıp, kirli propaganda yaparak %52 destek sağlayabilenlerin arasında hayli dolarsevici vardır!

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Dolarcılar seçimi belirledi heralde.. çok dolar alan oldu secmenini uzmezler artık bir 30 yapiversinler
    Not: 1 dolarım bile yok
    Muhtemelen yarın yılanoğluna kutlama yaptırırlar.
    Dolarcılar kazandı yine
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu sistem mayışlı adama kötü.
    Benim 3 5 araba çeviren galerici arkadaş var ekonomide destan yazıyoz ekonominin purofesörüyüm diye geziyor.
    Kazanan kazandı
    Kazanamayan da üzülmesin fırsatlar bitmez denemeye devam etsin
    Benim işsiz amca oğlu ile cezaevinden covid izniyle çıkan amcaoğlu aynı destanı yazıyor. Araba alıp satıyor vergi yok. Milyon kazanıyor sanırım çok görüştüğümüz amcaoğlu değil. Bizde 40 tane torun var.

7. 2018'da CHP'nin vekil sayısı 146'ydı; bu seçimde 169 çıkardı fakat malum partilere 40 vekil verdi ve 129'a düştü.

ACI GERÇEK BU...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    2018'da CHP'nin vekil sayısı 146'ydı; bu seçimde 169 çıkardı fakat malum partilere 40 vekil verdi ve 129'a düştü.

ACI GERÇEK BU...
    malum partilerdeki 40 vekil daha sonra akp ye geçerse bay bay kemal yaptığı hatayı anlar mı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 57/1005 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •