Sayfa 93/342 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 737 - 744 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yani o yüzden cwene den yana kullandım hakkımı okudum inceledim yönetim kurumundaki insanlara baktım. yurtdışı satışları gesan gibi az ama bakalım bindik trene
    mehmet bey gesandada aynı trendeydik cwenedede aynı trendeyiz bu tren bizleri inşallah arzu ettiğimiz istasyonlara götürecektir.kazancınız daim olsun.

Kurbanlık parasını almasaydım bi kurbanlık daha alırmışım, neyse nasip buymuş elimizdekilerle devam edeceğiz

3. Katılıyorum aynı zamanda tam otomasyon üretimin kalitesini artırıyor fireyi azaltıyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4.  Alıntı Originally Posted by yanak Yazıyı Oku
    Kurbanlık parasını almasaydım bi kurbanlık daha alırmışım, neyse nasip buymuş elimizdekilerle devam edeceğiz
    boşuna demiyoruz herkes nasibi kadar fayda görecek diye... bakalım cwene bizi nereye kadar taşıyabilecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Bazen sabır herşey dir kazancın anahtarı

6. Herkes nereye gitti sn yanak Bi ikimiz mi kaldık astorda da öyle olmuştu Bi ara hatırladın mı

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Herkes nereye gitti sn yanak Bi ikimiz mi kaldık astorda da öyle olmuştu Bi ara hatırladın mı
    buradayız arkadaşlar bir yere gitmek yok...hissemiz güzel çıkıyor daha ne olsun...gerisi de artık nasip ve sabır işidir...son zamanlarda arz olan bir çok hisse bir kaç kat gittiler...cwene şu ana kadar sadece %50 lik bir çıkış yapmıştır....durmak yok...yola devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    boşuna demiyoruz herkes nasibi kadar fayda görecek diye... bakalım cwene bizi nereye kadar taşıyabilecek ??
    Anlaşma KAP'ları

(11.05.2023) Anlaşma -> 32.580.470 USD
    (18.05.2023) Anlaşma -> 2.381.793 USD
    (23.05.2023) Anlaşma-> 16.700.000 USD
    (23.05.2023) Anlaşma-> 3.800.000 USD
    (24.05.2023) Anlaşma-> 25.133.950 USD

Yaklaşık 80.6 milyon dolarlık Anlaşma KAP'ı atıldı.

Sayfa 93/342 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •