Borsada varmı yokmu belli olmayan bir rezil kağıt oldu çıktı.Kına yakın sorumlular.
Hissede kılıçdaroglu baskısı var milleti soydukları için,temennim iktidar degistigi an buraya kayyum atanması lazım![]()
11,60 tavanda,sevinelimmi ?16 olmadan sevinilmez,zaten geçende tavan yapmıstı sonu hüsran tabandan seviyesinden kötü düsmüstü![]()
Son derece duyarsız bir yönetim sayesinde ben ve küçük yatırımcı birçok arkadaşımız resmen ve hile batırıldık.İnşallah sizlerinde bir şekilde battığını duymak nasip olur.
İktidarın kazandı,sıkıysa yapma tavan![]()
Kalkınma bankasından sorumlu ilgili bakanımızdan veya bakanlarımızdan ricam borsada küçük yatırımcısını yıllardır PÖİP denen bir platformda süründüren KALKINMA YÖNETİMİNİN ivedilikle görevden alınmaları.
Küçük yatırımcısını süründürmekten başka bir işe yaramayan vede İşlevlerini bir türlü anlayamadığım bu kamu bankası bir işe yaramıyorsa mutlaka tedbir alınmalı.
Yer İmleri