Sayfa 146/1005 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yazıyoruz bazı alıcılar yazıyor..yazma diye ....poz yazmıyorum adam kriz geçirmesin....bak öncedinde Sanko da vardı hesap o hesapla asla viop yapmıyorum sadece ufak ufak hisse paranın büyük çoğunluğunu iki aracı kuruma taşıdım... orada hem hızlı hem imtiyaz tanıyorlar....
    -Aracı kurumun hızlı-imtiyazlı olması ne demek?

Ben sankoda işlem yapıyorum.İşlemlerim anında gerçekleşiyor..Ama imtiyazın ve hızlı olmanın günde %4 para kazanmak ile ne çok isabetli viob oynamak ile alakası nedir,anlayamadım...

-Bu kadar dehşet bir düzenli kazanç için MLYON DOLARLIK ALGORTİMA VE PY ya yakın olmak lazım..bunu HIZ-İMTİYAZ(bunu hiç anlamadım) açıklamak imkansız...

17 yıldır viobdayım..yüzlerce arkadaş tanıdım..sistem-algortima vs..ama bu işten sürekli ekmek yiyen görmedim.Hissede kazanan çok gördüm..

poz. yazmak isteyen elbette yazar..ama fiyat poz. aldığı noktalara yakın ise anlamlı..Bir de kaç kontrat olduğu önemli...3-5 kontrata yazıp heyecan fırtınası estirmenin anlamı yok..BENİM DÜŞÜNCEM BU..

NEYSE YAHU...

2. Haziranda vadeli farkı yüksek

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    -Aracı kurumun hızlı-imtiyazlı olması ne demek?

Ben sankoda işlem yapıyorum.İşlemlerim anında gerçekleşiyor..Ama imtiyazın ve hızlı olmanın günde %4 para kazanmak ile ne çok isabetli viob oynamak ile alakası nedir,anlayamadım...

-Bu kadar dehşet bir düzenli kazanç için MLYON DOLARLIK ALGORTİMA VE PY ya yakın olmak lazım..bunu HIZ-İMTİYAZ(bunu hiç anlamadım) açıklamak imkansız...

poz. yazmak isteyen elbette yazar..ama fiyat poz. aldığı noktalara yakın ise anlamlı..Bir de kaç kontrat olduğu önemli...3-5 kontrata yazıp heyecan fırtınası estirmenin anlamı yok..
    Abka Trive'dan bahsediyor, tokatlı arkadaşım. Komisyon almıyor.
    Mesela sankoda ve trive aynı adet işlem yapmışım, hatta trive'de daha fazla yapmışım yarısı kadar komisyon gideri görünüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,245
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yahu kardeş sormayayım dedim ama dayanamadım...

Her gün %4 lük kardan bahsediyorsun(viob da)..Çok eski sayılmazsın.Eski olsan bile algoritma vs.-analiz pek yaptığını görmedim.Daha geçen sene VİOB ile ilgili temel kavramları soruyordun.

BIÇAĞIN HEM ARKASI HEM ÖNÜ KESİYOR...Bu kadar başarı nasıl oldu?
    sende vur gol olsun

Ne yapsan olmuyomu - FıkrA:..Doktor veDede..
    85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
    Doğumhaneden çıka...n doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
    Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
    Adam- "Evet,eşim.”
    Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..."
    ...Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
    Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de."
    Adam- "Nesi varmış dedenizin?"
    Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."
    Adam- "Olur mu, başkası vurmuştur onu."
    Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. >>>>>>>>>>

https://www.borsagundem.com.tr/haber...karari-1742216

Bankacılık kaynaklarına göre, bazı bankalar dövizden TL'ye dönen KKM hesaplarına önden prim ödeme uygulamasını bitirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sanko da vardı hesap o hesapla asla viop yapmıyorum sadece ufak ufak hisse ....
    sanko'daki hesabı uzun yıllar önce "alperen" isminde bir arkadaşla beraber açmıştık değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ARacı kurum nasıl komisyon almaz..yüzbinde 4 ü zaten takasbanka veriyor...Onu da mı almıyor?

Piyasadaki en dip komisyon yüzbinde 6 dır...

Yüzbinde 2 aracı kuruma kalır...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sanko'daki hesabı uzun yıllar önce "alperen" isminde bir arkadaşla beraber açmıştık değil mi?
    Evet..... nereden hatırladın Alperen i... artık yazmıyor herhal de değil mi....iyi bir insandı....
    Bir daha onunla karşılaşır mıyız bilemiyorum.....
    Bilgisinden çok faydalandım....

Sayfa 146/1005 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •