Sayfa 148/1005 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, Varlık Fonu Ziraat Yatırım aracılığıyla satış yapmış gibi, yabancı ve yabancı görünümlülere işlem yapan kurumlar alış yapmış, takas dengeli görünüyor,
    Gözümden kaçmış; Garanti Yatırım cuma ve pazartesi aldığını bugün itibariyle yedirmeye başlamış, günün başında da en iyi alıcıyken -92.5 milyon tl ile bugünü kapatmış,

2. Teminat tamamlama yüksek gelmesi lazım..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sankoda yüzbinde 7.35 kom. veriyorum..yani viob 5.500 ise bir kontrata 4 tl gibi...Bazı aylar 30 bin-40 bin kom. verdiğim oluyor...Ama mesela bir ay 7 bin kom. öde...hemen veri parasını kesiyorlar..

Bunları bilmem çok iyi oldu..
    Ben zaten her zaman işlem yapmıyorum. Genelde ayda 200-250 adet işlem yapıyorum. Hızlı olduğu zaman ayda 1000 adet kadar çıktığı oluyor.
    Aylık 10 bin kazansam yeter. Aylık kazanç hesabı tutuyorum. Şu ana kadar en çok kazandığım ay 2022 Eylül ayı 41.600 tl olmuş.

2018 hiç bir ayda zarar yok
    2019 hiç bir ayda zarar yok
    2020 hiç bir ayda zarar yok
    2021 3 ay zarar, 9 ay kar var.
    2022 3 ay zarar, 9 ay kar var.
    en çok zararım 16 bin tl 2021 Mart ayı olmuş. Son 3 yıl martlarda zarar etmişim.

Bunlar hisseler hariç.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sn bahriyeli sizi unuttuğumu düşünmeyin.
    evet aynen dediğin gibi ''saçmasapan ralli gelebilir'' demiştin ... seninde yazarken inanmadığın gibi saçmasapan ralli oldu ..salladın tuttu
    bir hafta önceydi ..hatta bunu yazdığında endeksin gözü toprağa bakıyordu benim gibi birkaç arkadaş da nasıl olacak bu iş mealinde sana yazdığı halde ne hikmetse bana özel güzellik yapıp beni alıntılamışsın

yhu burda çuvallayanların çetelesini tutsam gerksiz bir ton sayfa harcarız ..mesela senin özellikle seçim tahminlerin dillere destan söylemeden geçersem haksızlık olur ))

yinede tebrik ederim kazancın daim olsun benim öyle kompleksim yok ..evet çuvalladım .sende beni çok kötü yakaladın

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    yarına , bu haftaya dair tahminlerin varsa paylaşırsan makbule geçer Secbul

du bakalım seninle olacak gibi sanki bu iş

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    evet aynen dediğin gibi ''saçmasapan ralli gelebilir'' demiştin ... seninde yazarken inanmadığın gibi saçmasapan ralli oldu ..salladın tuttu
    bir hafta önceydi ..hatta bunu yazdığında endeksin gözü toprağa bakıyordu benim gibi birkaç arkadaş da nasıl olacak bu iş mealinde sana yazdığı halde ne hikmetse bana özel güzellik yapıp beni alıntılamışsın

yhu burda çuvallayanların çetelesini tutsam gerksiz bir ton sayfa harcarız ..mesela senin özellikle seçim tahminlerin dillere destan söylemeden geçersem haksızlık olur ))

yinede tebrik ederim kazancın daim olsun benim öyle kompleksim yok ..evet çuvalladım .sende beni çok kötü yakaladın
    kim bildiki zaten,hala da alım var ğibi ama yinede almıyorum,,

yataya girmeden işim olmaz,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Kim demişti tam hatırlayamadım, komisyon ne kadar yüksek olursa bi o kadar iyi olur zırt pırt işlem yapamazsın, makinaya ceton atarken iyi analez etmek zorunda kalırsın dediydi, hatta mümkünse senede üc bilemedin dört poz. alsan yeterde artar dediydi. Bence ideali senede doğru yöne ücbucuk poz.

Çok trade etmek hızlı gonzales olmak çok kar etmek anlamına gelmiyor.
    Ha maksat vakit geçirmekse bi cetonla oyna dur
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bozkuş senin altın short duruyor mu. Düş MK altını diyelim mi.

Sayfa 148/1005 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •