Teminat tamamlama yüksek gelmesi lazým..
Ben zaten her zaman iþlem yapmýyorum. Genelde ayda 200-250 adet iþlem yapýyorum. Hýzlý olduðu zaman ayda 1000 adet kadar çýktýðý oluyor.
Aylýk 10 bin kazansam yeter. Aylýk kazanç hesabý tutuyorum. Þu ana kadar en çok kazandýðým ay 2022 Eylül ayý 41.600 tl olmuþ.
2018 hiç bir ayda zarar yok
2019 hiç bir ayda zarar yok
2020 hiç bir ayda zarar yok
2021 3 ay zarar, 9 ay kar var.
2022 3 ay zarar, 9 ay kar var.
en çok zararým 16 bin tl 2021 Mart ayý olmuþ. Son 3 yýl martlarda zarar etmiþim.
Bunlar hisseler hariç.
evet aynen dediðin gibi ''saçmasapan ralli gelebilir'' demiþtin ... seninde yazarken inanmadýðýn gibi saçmasapan ralli oldu ..salladýn tuttu
bir hafta önceydi ..hatta bunu yazdýðýnda endeksin gözü topraða bakýyordu benim gibi birkaç arkadaþ da nasýl olacak bu iþ mealinde sana yazdýðý halde ne hikmetse bana özel güzellik yapýp beni alýntýlamýþsýn
yhu burda çuvallayanlarýn çetelesini tutsam gerksiz bir ton sayfa harcarýz ..mesela senin özellikle seçim tahminlerin dillere destan söylemeden geçersem haksýzlýk olur))
yinede tebrik ederim kazancýn daim olsun benim öyle kompleksim yok ..evet çuvalladým .sende beni çok kötü yakaladýn![]()
yarýna , bu haftaya dair tahminlerin varsa paylaþýrsan makbule geçer Secbul
du bakalým seninle olacak gibi sanki bu iþ![]()
Kim demiþti tam hatýrlayamadým, komisyon ne kadar yüksek olursa bi o kadar iyi olur zýrt pýrt iþlem yapamazsýn, makinaya ceton atarken iyi analez etmek zorunda kalýrsýn dediydi, hatta mümkünse senede üc bilemedin dört poz. alsan yeterde artar dediydi. Bence ideali senede doðru yöne ücbucuk poz.
Çok trade etmek hýzlý gonzales olmak çok kar etmek anlamýna gelmiyor.
Ha maksat vakit geçirmekse bi cetonla oyna dur
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bozkuþ senin altýn short duruyor mu. Düþ MK altýný diyelim mi.
Yer Ýmleri