Sayfa 485/1003 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Risk alanlar, iyimserler yine kazandı, korkup yastık altına kaçanlar ise eşi benzeri görülmemiş fayis gelirinden oldular Ben bu kazığı çok yediğim için hikayenin sonunu biliyorum artık.

Geçmiş olsun. Türkiye'de kriz bitmez daha ne fayisler çıkar umudunuzu kaybetmeyin. 2017 yılında ben de üzülmüştüm millet 5-6% fayis alırken dolarları evde tuttuğum için.
    Reisi seçip, mehmet şimşek gelecek diye yükselen piyasadan para kazanmak fazla iyimserlik değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Reisi seçip, mehmet şimşek gelecek diye yükselen piyasadan para kazanmak fazla iyimserlik değil mi ?

Kafaya takmayın reyiz halleder. Bundan sonra böyle.

Kanal istanbulu yapip luks konutlar yapicaz dedi.araplara satis.kalkinma modeli bu sekilde.bir an once arapca kursuna yazilin bence[emoji39]

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kanal istanbulu yapip luks konutlar yapicaz dedi.araplara satis.kalkinma modeli bu sekilde.
    Reyiz hepimizi zengin edecek. Çimento şirketleri, demirçelik şirketleri coşacak Araplar paraya boğacak memleketi Erdoğan çok yaşa

ytd

Bu arada avrupa ve abd vize basvurulari %95 red[emoji6]

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu arada avrupa ve abd vize basvurulari %95 red[emoji6]
    Seçimden önce 2 yıllık vize verdiler ama AB ülkesine girerken hiç görmediğim sorularla, polis kontrolleri ile karşılaştım. Sırf bu yüzden seçim sonrasındaki seyahatimi iptal ettim durduk yere tadım kaçmasın diye.

En son covid öncesinde gitmiştim oralara baya değişmiş görüntü. Daha uçaktan iner inmez iki tane 2 metrelik polis mercek gibi birşeyle pasaportları inceliyorlar. Çok fena. Pasaport polisi de sordukça soruyor onun bunun çocuğu tatile geldim diyorum 4 gün nereleri gezeceksin diyor sanane a m g

Önceki kontrollerde turist turist deyip geçiyordum.

Bende gidiyim diyordum.artik vizesiz bir yere gidicez mecburi.kibrisa gideriz en kotu.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kafaya takmayın reyiz halleder. Bundan sonra böyle.
    En ufak bir şüphem yok. Bugün 0,69 ile kredi versinler karşıma çıkan ilk evi alırım.
    1,36 ile nakit avans versinler dibini sıyırırım.

Sayfa 485/1003 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •