Gerçekleri görmeyenin gözüne kabahat bulamazsın zaman gözleri kapatır kulakları kapatır dilli susturur aklı konuşturur. Ve sözün bittiği yerde yazılanlar kalır.
Gerçekleri görmeyenin gözüne kabahat bulamazsın zaman gözleri kapatır kulakları kapatır dilli susturur aklı konuşturur. Ve sözün bittiği yerde yazılanlar kalır.
borsa pazartesi yön tahmini var mı 2 onur 2.
Türkiyenin gündemi oldukça dolu borsa beklentileri satın aldığına göre yön yukarı doğru olur diye düşünüyorum tabiki gündemde olmayan krizler yaratılmazsa
Arsa satılmışmı haberin varmı söylentiler hep oluyor sonuç yok tescil edilmediğine genelkurul onayına sunulmadığınına göre yine dedikodudan öteye gitmiyor tmsf tarafın ticari ve iktisadi bütünlüğün satışı royal halıda yine gerçekleşmedi gerçekleşmez gerçekleşirsede birleşme yoluyla yeni patronla devam ederler bizim şirket kara kutu herşeyden muaf nereye kadar.
arsa niye satılsın. 11 kiracısı var.imalatla niye uğraşıcan.üretim maliyeti ver isim hakkını birileri yapsın satsın sana isim hakkı ödesin.en akıllıca yapıyorlar şu ortamda arsa paslanmaz kokmaz.
Dediğin doğru şirket kiralar isim hakları bi yandan taşeronlara işini istediği gibi yaptırır suya sabuna dokunmadan temiz kazanç elde eder arsanın değeri marmaray d100 metro köprü havaalanı derkenken değerine değer katıyor neden arsa satıldı satılıyor çok borcu var muhabbetleri oluyor hiç bir gerçekçi bilgi belge yokken yapılıyor.
Çbs matbaa arsayı satınca çbs printaş oldu Çbs gayrimenkule arsayı sattılar çbs oto boya oldu çbs oto boyada arsayı çbs printaşa satar adını değiştirir çbs gyo olur zaten konut açığı var 3milyondan aşağı güzel daire bulmak çok zor arazisi ticaret alanı oldu 2025ten sonra sanayi olmaktan çıkacak ve fabrikalar kapanacak neyi bekliyorlar anlamak zor niğbaş bile arazisi hakkında firmalarla görüşmelere başlandı haberi bile hisseyi uçurdu bizim hisseler uçarsa biz görebilecekmiyiz öbür taraftan Allah bilir güven tazelemek bunlar için sorun değil anlaşılan özgüvenleri ve güçlü bir mal varlıkları var halka açık olmaları onlarda bir sıkıntı yaratmıyor bu hisselerinde halkın elinde çok olduğunu sanmıyorum baksana kaç kişi forumda kaldı bir çoğunda 3 beş lot veya küsüratlar kalmıştır
Yer İmleri