Sayfa 907/1060 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Gerçekleri görmeyenin gözüne kabahat bulamazsın zaman gözleri kapatır kulakları kapatır dilli susturur aklı konuşturur. Ve sözün bittiği yerde yazılanlar kalır.

2. borsa pazartesi yön tahmini var mı 2 onur 2.

3. Türkiyenin gündemi oldukça dolu borsa beklentileri satın aldığına göre yön yukarı doğru olur diye düşünüyorum tabiki gündemde olmayan krizler yaratılmazsa

4.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur kardeşim 700 800 milyon arası arsaya müşteri varmış ali bey sataçakmış ben borsaya dönüş için ne kadar para lazım bilmiyorum hesap kitap bilen sensin tabi artık içraat lazım net bir şekilde artı vergi barışından da faydalanırsa netice ne olur.
    Arsa satılmışmı haberin varmı söylentiler hep oluyor sonuç yok tescil edilmediğine genelkurul onayına sunulmadığınına göre yine dedikodudan öteye gitmiyor tmsf tarafın ticari ve iktisadi bütünlüğün satışı royal halıda yine gerçekleşmedi gerçekleşmez gerçekleşirsede birleşme yoluyla yeni patronla devam ederler bizim şirket kara kutu herşeyden muaf nereye kadar.

5. arsa niye satılsın. 11 kiracısı var.imalatla niye uğraşıcan.üretim maliyeti ver isim hakkını birileri yapsın satsın sana isim hakkı ödesin.en akıllıca yapıyorlar şu ortamda arsa paslanmaz kokmaz.

6. Dediğin doğru şirket kiralar isim hakları bi yandan taşeronlara işini istediği gibi yaptırır suya sabuna dokunmadan temiz kazanç elde eder arsanın değeri marmaray d100 metro köprü havaalanı derkenken değerine değer katıyor neden arsa satıldı satılıyor çok borcu var muhabbetleri oluyor hiç bir gerçekçi bilgi belge yokken yapılıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Dediğin doğru şirket kiralar isim hakları bi yandan taşeronlara işini istediği gibi yaptırır suya sabuna dokunmadan temiz kazanç elde eder arsanın değeri marmaray d100 metro köprü havaalanı derkenken değerine değer katıyor neden arsa satıldı satılıyor çok borcu var muhabbetleri oluyor hiç bir gerçekçi bilgi belge yokken yapılıyor.
    birde güven tazelemek için printaş borsaya atsa printaş gyo hayale bak...

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    birde güven tazelemek için printaş borsaya atsa printaş gyo hayale bak...
    Çbs matbaa arsayı satınca çbs printaş oldu Çbs gayrimenkule arsayı sattılar çbs oto boya oldu çbs oto boyada arsayı çbs printaşa satar adını değiştirir çbs gyo olur zaten konut açığı var 3milyondan aşağı güzel daire bulmak çok zor arazisi ticaret alanı oldu 2025ten sonra sanayi olmaktan çıkacak ve fabrikalar kapanacak neyi bekliyorlar anlamak zor niğbaş bile arazisi hakkında firmalarla görüşmelere başlandı haberi bile hisseyi uçurdu bizim hisseler uçarsa biz görebilecekmiyiz öbür taraftan Allah bilir güven tazelemek bunlar için sorun değil anlaşılan özgüvenleri ve güçlü bir mal varlıkları var halka açık olmaları onlarda bir sıkıntı yaratmıyor bu hisselerinde halkın elinde çok olduğunu sanmıyorum baksana kaç kişi forumda kaldı bir çoğunda 3 beş lot veya küsüratlar kalmıştır

Sayfa 907/1060 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •