Sayfa 221/1003 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Sn heval dedim ya bu putin ve aliyevle sıkı fıkı olmak reise yaramadı,ülkeyi holding gibi yönetmeler,tek ses tek nefes politikası,herkesi mümkün olan isyan ettirmeyecek en alt seviyede eşitlemeler falan 1917 1989 arası denenmiş işler.Reis yakında viva comandante che guavera der işin içinden çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    süper analiz tebrikler [emoji846]
    sonunda liyakat sorunu olmadığı anlaşılacağından hayırlı deneyim olur...
    Memento mori

3. Çiftçi ne şuan ki zamlı maaşı 1654 TL. Bunlar artık 7500 TL alacak. Ben gerçek çiftçi bağkuru olanların 7500 TL almasından gurur duyarım. Her kuruşu kuruşuna hak etmiştir. Ama benim dört yakınımin üçü kundura ayakkabı imalatında ya merdiven altında üretim yapıyor ya da orada çalışan kalfa bunlar faydalanıyor gücüme bu gidiyor. Bu üçünün aylık geliri şuan Ayhan başkan dan fazladır. Eğer bol iş olsa Ayhan başkanı ikiyle çarparlar.

4. Reis akp yi büyük ihtimalle hovarda olmayan damada bırakıyor. Bu kabinede Güccük damadı görürsem şaşırmam

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende eski EYT li olarak olayı yakından takip ediyordum...Tüm EYT lilerde 50 yaş kabul görmüştü...Ama şalvara ateş düşünce kantarın dozunu kaçırıp 40 yaşındakini de emekli ettikleri yeterli gelmeyince dönüp 9 milyon tabandan prim ödeyene birde 2000 tl ara zam verip yüksek prim ödeyenlerle eşitlediler...

Ülke Putin öncesi rusyaya döndü , yaptığı işe ve yatırdığı prime bakılmaksızın herkese eşit maaş uygulaması a.q...Putin önceside rusyanın kanınıda da 5 li oligarklar emiyor halka birşey kalmıyordu...Gazpromun sahibi israile kaçmıştı a.q
    Güzel bir analiz daha öncede yazmıştınız ama şimdi tebrik edeyim. Bende aynı düşüncelere sahibim.

6. Suriyeliler madenî bulmuş. Urfa'da Suriyelinin sahibi olduğu kasap bozuk etleri çamaşır suyunda bekletiyor denetim sonucunda 500 kg et imha edilmek üzere el konuluyor ve işletme sahibi Suriyeli hakkında para cezası ve savcılığa şikayette bulunuluyor. Suriyeli ödemez ki. Ceza ödemediği takdirde dükkanı mi kapanacak. Yine yapar.

7. Hani bu kur da tık yok...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çiftçi ne şuan ki zamlı maaşı 1654 TL. Bunlar artık 7500 TL alacak. Ben gerçek çiftçi bağkuru olanların 7500 TL almasından gurur duyarım. Her kuruşu kuruşuna hak etmiştir. Ama benim dört yakınımin üçü kundura ayakkabı imalatında ya merdiven altında üretim yapıyor ya da orada çalışan kalfa bunlar faydalanıyor gücüme bu gidiyor. Bu üçünün aylık geliri şuan Ayhan başkan dan fazladır. Eğer bol iş olsa Ayhan başkanı ikiyle çarparlar.
    bizim çay ocağındakiler giydirilmiş ücretle benden fazla alıyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 221/1003 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •