Sayfa 252/1005 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vakbn 9.81 bir mıktar yerine koydum kapanisa ya da ... stop olmazsam pztesinede tasiyadabilirim..
    Keşke kapanışı bekleseydiniz, bildiğiniz gibi kapanışlar hep kötü gerçekleşiyor, taşıyamayanlar satıyor, zaten açığa satış da yok ki tahta yapıcı açıkcıları batırmak için yukarı sürsün! Açığa satış olsaydı bu xBank tavana yakın kapatırdı! ama günlükçüleri silkeleyecekler o yüzden basacaklar!

2. 5920 kaldira biliriz . Long

3. Faiz pek değişmiyor.

Burada faiz düşer ise sert satış gelir bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Keşke kapanışı bekleseydiniz, bildiğiniz gibi kapanışlar hep kötü gerçekleşiyor, taşıyamayanlar satıyor, zaten açığa satış da yok ki tahta yapıcı açıkcıları batırmak için yukarı sürsün! Açığa satış olsaydı bu xBank tavana yakın kapatırdı! ama günlükçüleri silkeleyecekler o yüzden basacaklar!
    grafiksel olarak.. kapanisin yukardan olma olasiligida var sn. Berkimcans

haftalik bar kapatacak bu bir ihtimal bu ihtimali görmezden gelemedim.. birde yukaridan satinca elim biraz rahat alim icin ... kismet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    PASTA-alanlar-satanlar, PARA GİRİŞİ,takaslar-AKTİF ALIM SATIMLAR vs....Bunların hiç bir anlamı yok...

Defalarca bunları denedim ve günlerce not aldım..SONUÇ: Bir halta yaramaz...

Bir verinin etkileyici olduğunu ispatlamak için uzun süreli takip etmek lazım..Bunu defalarca yaptım...Boşuna yorulmayın...

Mesela çar-perşembe paraçıkışı çok fazlaydı..Normalde piyasanın düşmesi lazımdı...bakın %3 yukarıdan sattığını alıyor..

6. Benide ons shortlayanlar gurubuna yazin

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    grafiksel olarak.. kapanisin yukardan olma olasiligida var sn. Berkimcans

haftalik bar kapatacak bu bir ihtimal bu ihtimali görmezden gelemedim.. birde yukaridan satinca elim biraz rahat alim icin ... kismet
    Anladım yukarıdan satınca alt fiyattan almak çok daha kolay oluyor aynı hatayı bende çok yapıyorum, düşüşte erken aldığımı düşünüyorum ama umarım sizin için hata olmaz bu sefer!

Sayfa 252/1005 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •