Sayfa 262/1005 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop LI

1. Kadın pek tweet atmamış pek kimseyi de takip etmiyor. Ketum birisi olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    https://eyatirimci.mkk.com.tr/portfolio-balance

mkk'nın şöyle çok güzel bir hizmeti var. yıllar öncesine gidip portföyünüzü inceleyebiliyorsunuz. tecrübelerden ders almak isteyenlere çok güzel dersler barındırıyor. 2016-2019 arası resmen süründürüp lanet ettirmişler. zaten getiride dolardan falan çok kötü golü yemişiz. 2019'dan beri altın bazlı %200 yapmışız.

3.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    https://eyatirimci.mkk.com.tr/portfolio-balance

mkk'nın şöyle çok güzel bir hizmeti var. yıllar öncesine gidip portföyünüzü inceleyebiliyorsunuz. tecrübelerden ders almak isteyenlere çok güzel dersler barındırıyor. 2016-2019 arası resmen süründürüp lanet ettirmişler. zaten getiride dolardan falan çok kötü golü yemişiz. 2019'dan beri altın bazlı %200 yapmışız.
    Komplo teorilerime göre bu tip şeyleri vatandaşa iyilik yapıyoruz diye sunuyorlar. Test sisteminden database birilerine gönderiliyordur.

Çalıştığım iş yerinde bir databaseci vardı, ona kimse maaşlara bakmasın denmiş, salak kendi bakmış, kapının önüne kondu. Batı sisteminde No Single Point Of Failure geçerli, biz de de kimse "La Sual" değildir denir.

4. ABD ADR durum

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Herkes farklı düşünebilir.Ama ORTA vadeli yatırımda globale de bakmak lazım..Ben orayı iyi görmüyorum..Bu 378. kez yazışım:

bence sp500 de Agustos 2022 direnci olan 4329 kallavi direnç olacak..zaten oraya %1 kadar var...

Yılda bir kere bıst100 de tüm sermaye ile-stopsuz-orta vade alış yapıyorum..Bu açıdan globale de bakmam gerekiyor.

Kişisel kanımca sp500(resesyon-bankacılık krizi vs.) den dolayı 3.500 altını görmeli...Elbette hemen olmayacak.en az 2 ay...

Kayıtlara geçsin lütfen: Tarih: 2 Haziran 2023 ..... sp500:4278...bıst100: 5114 yani 2.45 dolar...

Eğer orta vadeli düşüncem değişirse önceden ifade ederim...

Ekran gör. alarak - bu konuyu uzun bir zaman kapatıyorum...

VİOB İLE DEVAM...
    Bugünlerde ABD borsaları için sert düşüş üzerine Kendi medyaların da çok yazılar yazılıyor....
    Bana göre hisse toplama için yapılıyor....Kriz göstere göstere gelmez....
    Kayda geçsin....

6. Mayıs ayı hedefimiz iki katından biraz fazla kar etmişim.

Bugün aylık hedefimin %10'u kadar kar elde ettim.

Hedefe geldik ama bakanlar kurulu belirleyici olacak. Biraz seyredelim piyasayı. Çıtır günlük kazanıyoruz zaten.

Her zaman malda olmaya gerek yok. Bazen de uzaktan seyretmek iyi oluyor. Fırsat verirse dalarız.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Yavuz
    @yavuzwe
    Merkez Bankasının başına Prof. Dr. Hafize Gaye Erkan geliyor

İstanbul Erkek Lisesini 2. bitirdi
    Türkiye 26. Olarak girdiği Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bölümünü de 1. bitirdi
    ABD Princeton Üniversitesinde Finans Mühendisliği doktorası yaptı Princeton tarihinde doktorayı bir yılda tamamlayan ilk öğrenci oldu
    ABD’nin en genç finans profesörü unvanını aldı
    Goldman Sachs'ta iş hayatına başladı
    Ardından First Republic Bankası’nın Başkanı, eş CEO’su ve Yönetim Kurulu üyesi oldu. ABD’deki finans kuruluşla*rı arasında en genç CEO olmayı başardı

Şimdi ise Türkiye Merkez Bankası Başkanı olacak
    önemli olan , faizi düşürmek sureti ile , süratle enflasyonu düşüreceğiz diyor mu ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Mayıs ayı hedefimiz iki katından biraz fazla kar etmişim.

Bugün aylık hedefimin %10'u kadar kar elde ettim.

Hedefe geldik ama bakanlar kurulu belirleyici olacak. Biraz seyredelim piyasayı. Çıtır günlük kazanıyoruz zaten.

Her zaman malda olmaya gerek yok. Bazen de uzaktan seyretmek iyi oluyor. Fırsat verirse dalarız.
    Tebrikler....... başarılar tekrar....

Sayfa 262/1005 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •