Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    al paçino 83 , çocuk beklediği manitası 29 ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Bir şey too good to be true ise bir çapan oğlu oluyor.

Halime şükür edeyim.

Dünyada herkesin hayatı en güzel şekilde tasarlanmış durumda. Bunu fark edersen mutlu olursun, fark edemezsen başkalarını kıskanmak durumunda kalıyorsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ons a fena kayıyorlar, düş mk diye diye düşürdüm heralde
    Ohhhhh miss miss
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    al paçino 83 , çocuk beklediği manitası 29 ...
    scent of a woman..

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>>>
    https://sarigolgundem.com/biyografi/...k-kizi-kimdir/

Hafize Gaye Erkan’ın Aile Hayatı ?

Hafize Gaye Erkan’ın anne ve babası kimdir sorusu araştırılmaktadır. Erkan’ın ailesinin Malatya kökenli olduğu ve İstanbul’a göç ettikleri bilinmektedir. Erkan’ın amcasının oğlu Hüsnü Doğan ise eski devlet bakanlarından Yusuf Bozkurt Özal’ın yeğenidir. Erkan’ın evlilik hayatı hakkında bir bilgiye rastlanmamıştır, bu nedenle bekar olduğu düşünülmektedir.
    Abi istemeye gidelim mi gözün tuttuysa.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi istemeye gidelim mi gözün tuttuysa.
    Komşum endüstri mühendisi, yüzüne söyledim siz fazla akıllısınız, hiç bir akıllı erkek size yaklaşmaz, siz de cahilden hoşlanmazsınız, az bir vaktiniz kalmış idare edin diye.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yavuz özışık , rıza silahlıpoda boğaz hattı taverna rant savaşlarında kazanan buz bademciler ile çiçekçiler olmuştu.

bu yaşanmışlıktan borsa ile ilgili bir ders çıkarmalıyız.
    ayıp olmasın ;

nejat alp , cengiz kurtoğlu ( ciddi klasik müzik yapsa dünya çapında iyi bir tenör olacak sese sahipti ) , atilla kaya , arif susam street , ümit besen , cengiz coşkuner .... falan
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komşum endüstri mühendisi, yüzüne söyledim siz fazla akıllısınız, hiç bir akıllı erkek size yaklaşmaz, siz de cahilden hoşlanmazsınız, az bir vaktiniz kalmış idare edin diye.
    Kadın ecnebi memleket görmüş. Eşine sadık koca buldu mu bizimkiler gibi car car etmez. Gözün tuttuysa gidek çiçek böcek alalım. İngilizcem zayıf diyorsan nişanlılık döneminde İngilizceyi ilerletirsin.

Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •