Sayfa 265/1005 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komşum endüstri mühendisi, yüzüne söyledim siz fazla akıllısınız, hiç bir akıllı erkek size yaklaşmaz, siz de cahilden hoşlanmazsınız, az bir vaktiniz kalmış idare edin diye.
    dikkat ettim, bir mekana girince 40 yaş üzeri değil daha çok, genç kadınlar bakış atıyorlar. bana uygunsuz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    dikkat ettim, bir mekana girince 40 yaş üzeri değil daha çok, genç kadınlar bakış atıyorlar. bana uygunsuz
    Üstad o malesef özellikle oluyordur.

Olacak şeyler değil olmayacak şeyler ayağına servis ediliyor. Bana da çok garip gelmiyor.

Ben dünyada gayet de mutluydum diyebilecek bir kişi bırakılmamasına özen gösteriliyor, bana şu imkan sağlanmadı denmemesi için bu şekilde durumlar oluyor sen red etmiş oluyorsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Yorumlara bakmak lazım, bankayı batırmış diyollar
    Kadın en son uzun vadeli düşük faizli gayrimenkul fonlama vs konusunda uzmanlaşmış.

İlerisinin Tansu Çiller'i ilan ediyorum. Çok konuşup bir şey dememeyi bilmek üstadlık seviyesinde yetenek gerektirir. Tabi ben de anlamamış olabilirim.

Babası makina mühendisi annesi matematik öğretmeniymiş. 1982'de İstanbul'da doğmuş. Muhtemelen iki akıllı kişi ortak proje olarak çocuklarının en iyi şekilde yetişmesini hedef koymuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=ATYPS_W7oqQ
    Erkan Says It Was Right Time to Leave First Republic

4.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Yorumlara bakmak lazım, bankayı batırmış diyollar
    Olabilir. Kadın fayda/maliyet analizi yapmış orada durmanın kendisine fayda getirmeyeceğini anlayıp yeni fırsatlara açılmış.

Tansu Çiller bunun getir götürünü yapar anca.

Bana hep seni ters yetiştirmişler derler. Umut hala var ise ben devam ederim, aksi ispat edilmedikçe görünene uyalım derim vs.

Ama akıllandım!!! ne diyorlar geçmiş performans gelecek için garanti değildir.

Komşum endüstri mühendisi, yüzüne söyledim siz fazla akıllısınız, hiç bir akıllı erkek size yaklaşmaz, siz de cahilden hoşlanmazsınız, az bir vaktiniz kalmış idare edin diye.
    Genel kültürden sınıfı geçersiniz, acaba medenî cesaretten mi notunuz zayıf?
    Bozkurdum reizim ile bir iyilik yapsak, sizin icin elçilik teşebbüsünde bulunsak..
    "İyi uşaktır. Sohbeti fena değildir. Kafası da çalışır.
    Hissenette yazar, yazılarına bir bakın.....v.s. "
    Diyerek..

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bozkurdum reizim ile bir iyilik yapsak, sizin icin elçilik teşebbüsünde bulunsak..
    Diyerek..

Bozkuş ile mi gitceksin. O daha çocuk. Kerem abi Ayhan başkan ile gidin. Bozkuş Bademli şeker yerken hiç hoş olmaz.

7. Ariston abiye en uygun kız köyde vardır. Çok dırdır etmeyecek Ariston abinin bir dediğini iki etmeyecek. Ariston abinin gözünün içine bakacak biri lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Diyerek..

Kadın bankadan kredi çekeyim para filan lazımsa diye yazmış bugün.

Bir şekilde kendini kurban vermek gibi bir şey. Yalnızken özgürlük çok yüksek, cahil kadın fazla karışmıyor, akıllı kadın çok karışır.

Sayfa 265/1005 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •