Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Millet yine dolara hücum etmeye başladı 22 Haziranda çok anormal bir faiz artışı gelirse bu seviyelerden dolar alanlar terste kalabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Millet yine dolara hücum etmeye başladı 22 Haziranda çok anormal bir faiz artışı gelirse bu seviyelerden dolar alanlar terste kalabilir.
    Herkes bunu yazıyor çiziyorda ya yeni ekiple faize dokunmadan ne yapıyorsanız yapın şeklinde bir konuşma geçti ise ve dolar da bu nedenle yükseliyorsa.??

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Herkes bunu yazıyor çiziyorda ya yeni ekiple faize dokunmadan ne yapıyorsanız yapın şeklinde bir konuşma geçti ise ve dolar da bu nedenle yükseliyorsa.??
    Hocam faize dokunmayacaklarsa Nureddin Nebati Türk modeli ekonomik icatlarla idare ediyordu ne diye Mehmet Şimşek geldi,merkez bankası başkanını niye değiştiriyorlar.Mehmet Şimşek 'Türkiyenin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır' derken faiz artırımı ve bildik piyasacı seçenekler dışında nasıl bir rasyonellikten bahsediyor olabilir? 'Faize dokunmadan ne yapıyorsanız yapın' diye bir seçenek kalmadı artık bunu kendileri de gayet iyi biliyor.Ha inadım inat derlerse o vakit dolar 30-40 artık nerde durursa faizler şuan 40% faiz de roketlenir arkasından süper hiper artık ne derseniz deyin enflasyon patlar asgari ücret bir yıl sonra 20-25 bin tl olur ama satın alma gücü düşer ülke olarak daha da yoksullaşırız ve iyice dibe doğru batarız çıkamayız da.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam faize dokunmayacaklarsa Nureddin Nebati Türk modeli ekonomik icatlarla idare ediyordu zaten ne diye Mehmet Şimşek geldi,merkez bankası başkanını niye değiştiriyorlar.Mehmet Şimşek 'Türkiyenin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır' derken faiz artırımı ve bildik piyasacı seçenekler dışında nasıl bir rasyonellikten bahsediyor olabilir? 'Faize dokunmadan ne yapıyorsanız yapın' diye bir seçenek kalmadı artık bunu kendileri de gayet iyi biliyor.
    Bir İngiltere’den diğeri Amerika’dan gelince ben kıllandım biraz.
    Zamanında Kemal Derviş de Amerika’dan gelmişti ve IMF programı uygulanmıştı.
    Şimdi acaba Resmi olarak açıklanmasa da bu gelen ekip Imf programı mı devreye sokacak.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi acaba Resmi olarak açıklanmasa da bu gelen ekip Imf programı mı devreye sokacak.
    Hocam ismi imf programı olmasa bile krizin yükünü yine halkın sırtına bindirecekler o kesin.Belki yerel seçimlere kadar biraz daha beklenir tam acıtmazlar.Ama o acı ilacı halk olarak bize içirecekler. Net.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kıllanılacak bir durum yok
    nebati Urfa viranşehir den geldi de ne oldu.
    şahap da bayburt fatihi
    dağların aslanıydı.

yerli milli bunlar işte.

bunların verdiği zararı yunan gavuru vermezdi.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 06-06-2023 saat: 16:07.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    faiz yükseltilse dahi doların yükselmesi kaçınılmaz bir durum.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    faiz yükseltilse dahi doların yükselmesi kaçınılmaz bir durum.
    1-2 yıldır söylüyorum.
    Sonunda yüksek faiz yüksek kur sarmalında bulacağız kendimizi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •