vakıf mobil 36 indirdiği vadeli faizi
tekrardan 39 yükseltmiş.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
cahil insan ,sen daha Boğaziçi üni nedir ,kim kurmuştur neyin devamıdır haberin yok.Benim Ecevitin ne mezunu olduğunu bilmeme
ihtimalim var mı?! sizin dünyadan haberiniz yok.
Ecevit Karaoğlan olurken güzel bir hikaye yaratmış olsa da Kıbrıs Harekatından sonra dahi seçilememiştir.
Son döneminde Fetöyü sevimli gösterip devletin iyice içine yerleşmesine yol açan da odur. Necdet Sezer anayassa kitapçığını boşuna atmadı .Adalet bakanı Hikmet Sami Türk iken cezaevi olaylarındaki tutumları kifayetsizliği de ortadadır.
Romantik hikayelere iyi inanmışsınız.
Batma demekle ne kastediyorsunuz bilemiyorum. Herkesin tanımı farklı. Kimisi içinde bunduğumuz durumu zaten o şekilde tenımlıyor olabilir. Örneğin bir gün kaltığınızda her sey değişmiş olabilir. Kimseyi yaptığı ile eleştirmemek ve ti ye almamak lazım. Yurtdışına gönderen de var. Hala parasını %15-20 ile TL de tutan da. Herkes kararlarının sonucuna katlanır vesselam. (Not: Yastık altında param yok ama ağırlılı döviz varlıklardayım)
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
Nebati gözleriyle bizi ışıldatıp ısıtıyordu Memo başkan’da kafadan ışıldatacak bizi herhalde açık geniş alnından yansıyan parlaklıkla
30 a doğru saldı adam doları
Ne müdahale var ne bi söylem
İşte demek ki herkesin "batmak" fiilinden anladığı şeyler bambaşka olduğu için, orada burada yazanlardan çok etkilenmemek gerekiyor sanırım.
İktidar yeniden seçilirse Türkiye yok olacak, bankalar paralarımıza el koyacaklar vs vs diye panik pompalayanlardan bahsediyorum.
Ben de bu tarz söylemlerden çok etkilendim geçmişte, hala da aklımın bir köşesinde ama her seferinde millet yüksek faizden, borsadan malı götürürken ben 0 faizle evde dolar tuta tuta yediğim kazıklar artık yeter dedirtti.
Bir de bir yanda bunlardan etkilenip bankadan 10 bin 50 bin dolarını çekmeyen koşanlar var, öbür yanda bakıyorum adamın 50-100 milyon varlığı var ama gözünü bile kırpmıyor.
ytd
Yer İmleri