Sayfa 506/1003 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Batıyoz bitiyoz diye korkup paralarını yastık altına çekenler 30-40% ballı fayisi kaçırmışlar mı yine? Yine mi batıp bitemedik?

"İyimserler zengin olur, kötümserler haklı çıkar."

ytd
    Hocam mac doksan +1 daha bitmedi bosporos bitti demeden bitmezmis[emoji39]

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Teb MT yana döne arıyo ihtiyaç kredisi lazım mı diye? dedim KK limitimi arttır
    yok ihtiyaç kredisi için arıyorum önümüz bayram lazım olur diyo
    2% faizle veriyorsa alın. üç müç dört vs zırvalıyorsa yallah

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Batıyoz bitiyoz diye korkup paralarını yastık altına çekenler 30-40% ballı fayisi kaçırmışlar mı yine? Yine mi batıp bitemedik?

ytd
    Türkiye’de fırsatlar bitmez. Sen burayı credit suisse’in memleketi mi sandın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. vakıf mobil 36 indirdiği vadeli faizi
    tekrardan 39 yükseltmiş.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Ecevit'in boğaziçinde okuduğuna veya mezun olduğuna dair yalanı hangi büyük deden sana öğretti..?
    cahil insan ,sen daha Boğaziçi üni nedir ,kim kurmuştur neyin devamıdır haberin yok.Benim Ecevitin ne mezunu olduğunu bilmeme
    ihtimalim var mı?! sizin dünyadan haberiniz yok.
    Ecevit Karaoğlan olurken güzel bir hikaye yaratmış olsa da Kıbrıs Harekatından sonra dahi seçilememiştir.
    Son döneminde Fetöyü sevimli gösterip devletin iyice içine yerleşmesine yol açan da odur. Necdet Sezer anayassa kitapçığını boşuna atmadı .Adalet bakanı Hikmet Sami Türk iken cezaevi olaylarındaki tutumları kifayetsizliği de ortadadır.
    Romantik hikayelere iyi inanmışsınız.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

ytd
    Batma demekle ne kastediyorsunuz bilemiyorum. Herkesin tanımı farklı. Kimisi içinde bunduğumuz durumu zaten o şekilde tenımlıyor olabilir. Örneğin bir gün kaltığınızda her sey değişmiş olabilir. Kimseyi yaptığı ile eleştirmemek ve ti ye almamak lazım. Yurtdışına gönderen de var. Hala parasını %15-20 ile TL de tutan da. Herkes kararlarının sonucuna katlanır vesselam. (Not: Yastık altında param yok ama ağırlılı döviz varlıklardayım)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

7. Nebati gözleriyle bizi ışıldatıp ısıtıyordu Memo başkan’da kafadan ışıldatacak bizi herhalde açık geniş alnından yansıyan parlaklıkla

30 a doğru saldı adam doları

Ne müdahale var ne bi söylem

8.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Batma demekle ne kastediyorsunuz bilemiyorum. Herkesin tanımı farklı. Kimisi içinde bunduğumuz durumu zaten o şekilde tenımlıyor olabilir. Örneğin bir gün kaltığınızda her sey değişmiş olabilir. Kimseyi yaptığı ile eleştirmemek ve ti ye almamak lazım. Yurtdışına gönderen de var. Hala parasını %15-20 ile TL de tutan da. Herkes kararlarının sonucuna katlanır vesselam. (Not: Yastık altında param yok ama ağırlılı döviz varlıklardayım)
    İşte demek ki herkesin "batmak" fiilinden anladığı şeyler bambaşka olduğu için, orada burada yazanlardan çok etkilenmemek gerekiyor sanırım.

İktidar yeniden seçilirse Türkiye yok olacak, bankalar paralarımıza el koyacaklar vs vs diye panik pompalayanlardan bahsediyorum.

Ben de bu tarz söylemlerden çok etkilendim geçmişte, hala da aklımın bir köşesinde ama her seferinde millet yüksek faizden, borsadan malı götürürken ben 0 faizle evde dolar tuta tuta yediğim kazıklar artık yeter dedirtti.

Bir de bir yanda bunlardan etkilenip bankadan 10 bin 50 bin dolarını çekmeyen koşanlar var, öbür yanda bakıyorum adamın 50-100 milyon varlığı var ama gözünü bile kırpmıyor.

ytd

Sayfa 506/1003 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •