Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bence fakir bir kişinin zengin olmak istemesi şu konjonktürde hayalden öte gitmez, yılbaşında millipiyangodan büyük ikramiye çıkma olasılığı kadar düşük bir olasılıkta olsa hayal kurmak güzel
    Zenginlik
    1.Doğuştan miras yoluyla gelir
    2.Zengin olmak isteyene değil, Allah dilediğine verir
    3.kötü yolla yani karapara yada hırsızlık, dolandırıcılıkla
    Bu üçünden en tehlikelisi 3.sü
    İşin kötüsü ilk 2 şıkkı tercih etsende, senin tercihine bağlı değil, garip gerçekten enteresan bu zenginlik işi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    off en temizi bu.

bi bakıyorsun dedeler gerekeni yapmış.

dedecimmmmmmmm

3. Bankalardan devletin düzenleme yolu ile tırtıklaması çok kolay. Enerji, telekom vs bir kaç sektör de öyle

Bazı şirketlerde zor çünkü neyi nasıl vergilendireceği çok karmaşık ve ekstra kanunlar gerekebilir. biz ihracatçıyız deyip şirketler karşı çıkar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    off en temizi bu.

bi bakıyorsun dedeler gerekeni yapmış.

dedecimmmmmmmm
    Benim dedelerde fena değilmiş aslında iki göbek yukarısını incelediğimde anlatılanlar beni hayrete bile düşürüyor, memleketin yarısı bizimmiş nerdeyse, dedem ölünce çocukları mirası paylaşmış amcamın durumu iyi o mallarını korumuş çocuklarına bişiiler bırakmış, babam saolsun malının kıymetini bilmemiş satmış yemiş satmış yemiş 80 yıl üüülece yan gelip yatmış, sanırsam ceremesini benim çocuklar çekecek zınnık kırıntı yok miras yerine borc çıkmasa kardalar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Türk filmlerinde fabrikatör karakteri vardı ama ne üretip sattığı belli değildi genelde. Gerçi bir filmde Kenan Pars boyacı idi reçineler kötü çıkmıştı, boya işinde reçine önemli diye yazmıştım kafama.

Yani fabrikatör ol, holding kur etrafına fayda sağla dürtüsü işlendi. Bunun dışında sürekli hakkı yenen işçi vs işlendi.

Bunun yerine belirli bir sektörde ilerle mottosu olması lazımdı. Dallas'da JR işinde iyi idi ama kötü adam rolündeyi yoksa petrolcü olmak isteyen çok kişi olabilirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türk filmlerinde fabrikatör karakteri vardı ama ne üretip sattığı belli değildi genelde. Gerçi bir filmde Kenan Pars boyacı idi reçineler kötü çıkmıştı, boya işinde reçine önemli diye yazmıştım kafama.

Yani fabrikatör ol, holding kur etrafına fayda sağla dürtüsü işlendi. Bunun dışında sürekli hakkı yenen işçi vs işlendi.

Bunun yerine belirli bir sektörde ilerle mottosu olması lazımdı. Dallas'da JR işinde iyi idi ama kötü adam rolündeyi yoksa petrolcü olmak isteyen çok kişi olabilirdi.
    Eski Türk filmlerinde zenginliği belirtmek için milyoner denilirdi, milyonu olan zengin sayılırdı
    Şimdilerde 10 milyonun bile olsa zengin saymıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence fakir bir kişinin zengin olmak istemesi şu konjonktürde hayalden öte gitmez, yılbaşında millipiyangodan büyük ikramiye çıkma olasılığı kadar düşük bir olasılıkta olsa hayal kurmak güzel
    Zenginlik
    2.Zengin olmak isteyene değil, Allah dilediğine verir
    3.kötü yolla yani karapara yada hırsızlık, dolandırıcılıkla
    Bu üçünden en tehlikelisi 3.sü
    İşin kötüsü ilk 2 şıkkı tercih etsende, senin tercihine bağlı değil, garip gerçekten enteresan bu zenginlik işi
    4. sü ve en önemlisi kayın babanın zengin olması bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    4. sü ve en önemlisi kayın babanın zengin olması bence
    Yok abi ,kimse istemez o dedigini
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •