Sayfa 508/1003 ÝlkÝlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,057 - 4,064 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - VIII

Alýntý Originally Posted by yolgider Yazýyý Oku
    Hocam faize dokunmayacaklarsa Nureddin Nebati Türk modeli ekonomik icatlarla idare ediyordu zaten ne diye Mehmet Þimþek geldi,merkez bankasý baþkanýný niye deðiþtiriyorlar.Mehmet Þimþek 'Türkiyenin rasyonel bir zemine dönme dýþýnda bir seçeneði kalmamýþtýr' derken faiz artýrýmý ve bildik piyasacý seçenekler dýþýnda nasýl bir rasyonellikten bahsediyor olabilir? 'Faize dokunmadan ne yapýyorsanýz yapýn' diye bir seçenek kalmadý artýk bunu kendileri de gayet iyi biliyor.
    Bir Ýngiltere’den diðeri Amerika’dan gelince ben kýllandým biraz.
    Zamanýnda Kemal Derviþ de Amerika’dan gelmiþti ve IMF programý uygulanmýþtý.
    Þimdi acaba Resmi olarak açýklanmasa da bu gelen ekip Imf programý mý devreye sokacak.

2.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Bir Ýngiltere’den diðeri Amerika’dan gelince ben kýllandým biraz.
    Zamanýnda Kemal Derviþ de Amerika’dan gelmiþti ve IMF programý uygulanmýþtý.
    Þimdi acaba Resmi olarak açýklanmasa da bu gelen ekip Imf programý mý devreye sokacak.
    Hocam ismi imf programý olmasa bile krizin yükünü yine halkýn sýrtýna bindirecekler o kesin.Belki yerel seçimlere kadar biraz daha beklenir tam acýtmazlar.Ama o acý ilacý halk olarak bize içirecekler. Net.

Alýntý Originally Posted by Mathias Yazýyý Oku
    Herkes bunu yazýyor çiziyorda ya yeni ekiple faize dokunmadan ne yapýyorsanýz yapýn þeklinde bir konuþma geçti ise ve dolar da bu nedenle yükseliyorsa.??
    faiz yükseltilse dahi dolarýn yükselmesi kaçýnýlmaz bir durum.

Alýntý Originally Posted by þef Yazýyý Oku
    faiz yükseltilse dahi dolarýn yükselmesi kaçýnýlmaz bir durum.
    1-2 yýldýr söylüyorum.
    Sonunda yüksek faiz yüksek kur sarmalýnda bulacaðýz kendimizi.

5. Faiz zaten %40
    Daha nereye kadar artacak
    Artarsa çark nasýl dönecek

6.  Alýntý Originally Posted by Mathias Yazýyý Oku
    Herkes bunu yazýyor çiziyorda ya yeni ekiple faize dokunmadan ne yapýyorsanýz yapýn þeklinde bir konuþma geçti ise ve dolar da bu nedenle yükseliyorsa.??
    bence gösterge faiz benim....diðer faizlerle istediðin gibi oyna dedi....benim taban benim faize inanýr nasýl olsa diye düþünmüþtür...bunu söylerken þunuda söylerim....hadi memoya yedirdin londracýlar yiycekmi bunu.....memo zaten neden týrstýysa zorla he dedi....

7. Merkez Bankasý’ndan Çýlgýn primli hesaba yüzde 1 marj sýnýrý!
    Seçim öncesi yüzde 40'a ulaþan dövize dönüþebilen kur korumalý hesaba bir yeni düzenleme daha geldi.

Seçim öncesi yüzde 40’a ulaþan dövize dönüþebilen kur korumalý hesaba bir yeni düzenleme daha geldi. Merkez Bankasý düzenlemesine göre, Dövizden dönüþümlü KKM yapanlar (DDKKM), vadelerinin son gününde sabah talimat geçmek þartýyla MB kurundan dövize geçebilecekler.

Yapýlan bu düzenleme ile bankalarýn giþe kuruna yüzde 1 sýnýrlama getirilmiþ olundu. Yani mevduat sahibi piyasada marj açýlmýþsa bundan kaçýnabilecek.

8.  Alýntý Originally Posted by büyükþef Yazýyý Oku
    Merkez Bankasý’ndan Çýlgýn primli hesaba yüzde 1 marj sýnýrý!
    Seçim öncesi yüzde 40'a ulaþan dövize dönüþebilen kur korumalý hesaba bir yeni düzenleme daha geldi.

Seçim öncesi yüzde 40’a ulaþan dövize dönüþebilen kur korumalý hesaba bir yeni düzenleme daha geldi. Merkez Bankasý düzenlemesine göre, Dövizden dönüþümlü KKM yapanlar (DDKKM), vadelerinin son gününde sabah talimat geçmek þartýyla MB kurundan dövize geçebilecekler.

Yapýlan bu düzenleme ile bankalarýn giþe kuruna yüzde 1 sýnýrlama getirilmiþ olundu. Yani mevduat sahibi piyasada marj açýlmýþsa bundan kaçýnabilecek.
    ne diyolar yani....dönüþüm kuru giþe kuru farký%1....i geçmesinmi....

Sayfa 508/1003 ÝlkÝlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •